بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره همه اینا رو انجام میده وگرنه خودمم از اتیسم خیلی میترسم دور باشه از همه
ببرش بیرون همه چیزو با انگشت نشون بده اسمشو بگو بعد با همسرت صدای حیوونارو در بیاریید شما بگو ببعی چی میگه همسرت جواب بده با شوقو ذوق انسالله تو دو سه هفته نتیجشو میبینی
معمولا یک سالگی اولین کلمات ساده بیان می کنند و دو سالگی دو کلمه ای میشند ولی جمله سه سالگی شروع میش ...
پسر من از ۴ ماهگی کلمه گفت تا بیاد ۱ سالش بشه کلی کلمه گفت و الانم کلمه بلده اما جمله بندیش خیلی کلمه های نامفهوم میشه خیلی تلاش میکنه برای حرف زدن اما کاملا نامفهوم
وای منم اینکار کردم از یکسالکی کارتوناش انگلیسی بود کاش انجام نمیدادم
سر سوزن برات مهم نباشه شده دیگه ، بچه محکوم به حرف زدن نهایت چند ماه اینور و اونور میشه و هیچ ربطی به هوش نداره ، پسر خاله من ۵ سالگی با گفتار درمانی زبون باز کرد الانم جزو ۵۰ نفر اول شریفه ، سخت نگیر میگذره فقط خودتو الکس پیر میکنی
عزیزم حتما ترسیده من بچه دیدم ترسیده حرف زدنش تاخیر داشته اما پسر من خیلی کلمه میگه جمله دوکلمه ای ه ...
عزیزم خدا حفظ کنه گل پسرتو، چیز عجیبی نیست طبیعیه الان دو کلمه ای میگه خیلی خوبه کم کم جملاتش با مفهوم میشن ولی من مرکزی که میرم مامانا واسه کوچیکترین مشکل گفتاری بچه هاشونو میارن و من خیلی خوشم اومد که اینقد اهمیت میدن، ضمنا مردم هیچوقت دست از فضولی و مقایسه برنمیدارن پس یا برخورد قاطع بکن باهاشون یا قطع رابطه، من بخاطر بچم با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم چون بچه زیاد داشتن و مدام مقایسه میکردن و انرژی منفی میدادن حالا پسر من به شدت باهوش و زیباست ولی اونا حرف نزدنشرو یه مشکل خیلی بزرگ جلوه دادن تو کل فامیل