2777
2789
تا چه سنی طبیعیه؟میشه بیشتر توضیح بدین؟پسر من الان ۱ سال و ۹ ماهشه تا چه حد باید حرف بزنه؟

معمولا یک سالگی اولین کلمات ساده بیان می کنند 

و دو سالگی دو کلمه ای میشند ولی جمله سه سالگی شروع میشه 

ولی یک عده از بچه ها خصوصا پسرها ممکن هست دیرتر هم باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همه اینا رو انجام میده وگرنه خودمم از اتیسم خیلی میترسم دور باشه از همه

ببرش بیرون همه چیزو با انگشت نشون بده اسمشو بگو بعد با همسرت صدای حیوونارو در بیاریید شما بگو ببعی چی میگه همسرت جواب بده با شوقو ذوق انسالله تو دو سه هفته نتیجشو میبینی 

دخترم الان ۲.۵ هست ، از ۲سالگی تازه کلمه شروع کرد ، تازه یه هفتست جمله های ۲ کلمه ای میگه ، تازه دکت ...

وای منم اینکار کردم از یکسالکی کارتوناش انگلیسی بود کاش انجام نمیدادم 

معمولا یک سالگی اولین کلمات ساده بیان می کنند و دو سالگی دو کلمه ای میشند ولی جمله سه سالگی شروع میش ...

پسر من از ۴ ماهگی کلمه گفت تا بیاد ۱ سالش بشه کلی کلمه گفت و الانم کلمه بلده اما جمله بندیش خیلی کلمه های نامفهوم میشه خیلی تلاش میکنه برای حرف زدن اما کاملا نامفهوم 

این طبیعیه؟

نیاز به پیگیری داره؟

عزیزم ایشون گفتن چهار سالشه منم تجربه ام رو گفتم الان بیشتر بچه های اون سال تاخیر گفتاری دارن که عوا ...

مگه اصلا بچه ها واکسن کرونا زدن؟

خب شما هم میگید ژنتیک 

ما قبل کرونا رو باید بگیم ژنتیک 

از کرونا به اینور رو باید بگیم عوارض واکسن؟؟

ارتباطی بین تاخیر گفتار در کرونا نیست عزیزم

فقط میگم مراقبش باش ولی اصلا به خودت استرس نده

فرداها انقد برات حرف میزنه که میگی بسه بچه زبان به کام بگیر ی دقیقه

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
ببرش بیرون همه چیزو با انگشت نشون بده اسمشو بگو بعد با همسرت صدای حیوونارو در بیاریید شما بگو ببعی چ ...

کتاب میارم میگم گاو کدومه نشون میده میگم چی میگه میگه ما ولی مشکلم اینه ک اصلا فعل استفاده نمیکنه اصلا همه کلمه البته تعداد کلماتسم کمه 

مامان بابا نی نی صدای حیوانات سبز ابی ماه اجی اینا 

وای منم اینکار کردم از یکسالکی کارتوناش انگلیسی بود کاش انجام نمیدادم

سر سوزن برات مهم نباشه شده دیگه ، بچه محکوم به حرف زدن نهایت چند ماه اینور و اونور میشه و هیچ ربطی به هوش نداره ، پسر خاله من ۵ سالگی با گفتار درمانی زبون باز کرد الانم جزو ۵۰ نفر اول شریفه ، سخت نگیر میگذره فقط خودتو الکس پیر میکنی 

عزیزم حتما ترسیده من بچه دیدم ترسیده حرف زدنش تاخیر داشته اما پسر من خیلی کلمه میگه جمله دوکلمه ای ه ...

عزیزم خدا حفظ کنه گل پسرتو، چیز عجیبی نیست طبیعیه الان دو کلمه ای میگه خیلی خوبه کم کم جملاتش با مفهوم میشن ولی من مرکزی که میرم مامانا واسه کوچیکترین مشکل گفتاری بچه هاشونو میارن و من خیلی خوشم اومد که اینقد اهمیت میدن، ضمنا مردم هیچوقت دست از فضولی و مقایسه برنمیدارن پس یا برخورد قاطع بکن باهاشون یا قطع رابطه، من بخاطر بچم با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم چون بچه زیاد داشتن و مدام مقایسه میکردن و انرژی منفی میدادن حالا پسر من به شدت باهوش و زیباست ولی اونا حرف نزدنش‌رو یه مشکل خیلی بزرگ جلوه دادن تو کل فامیل