2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 125 پست
عزیزم بهیچوجه نرو...اگر کشور دیگه ای بود سنت بالای ۲۵ بود و ...اوکی بود اونهم هتل بری جای مطمئن ولی ...

نه هتل اینا که نمیرم همون روزش اگ خاسم برم برمیگردم صبح برم عصر یا غروب برمیگردم

يا دو سه تا زن دارن يا زن دوم نميگيرن ولي. چندتا چندتا دوست دختر دارن و بشدت هيز هستن

موافقم

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هتل اینا که نمیرم همون روزش اگ خاسم برم برمیگردم صبح برم عصر یا غروب برمیگردم

چندسالته

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
نرو.مث اون دختره اهوازی رفت ترکیه.البته اونو شوهرش دور از جونت کشت😭

خب ترکیه تا اهواز خیلی دور

بصره تقریبا خیلی نزدیک مثل این میمونه از ابادان پاشم برم خرمشهر ۲۰ دیقه مسیرشه حتا کسی متوجه نمیشه صبح برم عصری برگردم

چرا میترسم ولی همش برام عکس و فیلم میفرسته که بیرون داره دور میزنه با ماشینش که خارجیه و خفنه منم دل ...

چرا اون نمیاد دیدنت

خب ترکیه تا اهواز خیلی دوربصره تقریبا خیلی نزدیک مثل این میمونه از ابادان پاشم برم خرمشهر ۲۰ دیقه مس ...

نکنه بری بش بگی کسی مثنمیدونه ای خدا از دست تو یه پسر ک اهل دویت دختره بنظرت اونحا دوست دختر نداره نشسنثته پای تو