2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 125 پست
عراقی ها برای ما می‌جنگیدن ؟؟من که تو عمرن همچین چیزی نشنیدم

اینم یه مطلب دیگه 

نمیدونم لینکا براتون باز میشه یا نه چون هر کار کردم آبی نشد 

https://www.javanonline.ir/fa/news/1197638/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DB%8C-%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%AF

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی حالا چه اصراریه بری بصره رو ببینی تو طرف که دیدی چرا اعتماد مطلق کنی از مرز خارج بشی و اتفاقی برات بیفته کاملا مقصری چون با اگاهی از مرز،خارج شدی ....دوستتم که دایم میره بصره نمیاد بهت بگه که چه اتفاقاتی براش افتاد اصولا خوبی ها رو تعریف میکنه تا حال و بلاها ...اگه تو بصره بردت تو بیابون  بلدی برگردی خونتون

عراقی ها برای ما می‌جنگیدن ؟؟من که تو عمرن همچین چیزی نشنیدم

نه عزیزم بودن کسایی از عراقی ها که بخاطر خاک ایران دفاع کردن و شهید شدن نمیدونم شنیدی یا نه یسری خوانواده ها بودن که صدام خدا نشناس این هارو میگرفته و با هزارتا انگ ضد دولت و فلان و بیسار تبعید میکرده سمت ایران سمت سعودیه.. سمت هر کشوری که مرز زمینی با عراق داشته یعده ازین تبعیدی ها اواخر دوره محمد رضا شاه هستش که خودش میره به استقبالشون مستندش تو نت هست براشون مسکن و موا تهیه میکنه حتا شناسنامه هم بهشون میده اما بعد از انقلاب و دیگه شروع جنگ برای این تبعیدی ها فقط اردوگاهی خارج از شهر در نظر گرفته میشه بدون امکانات آنچنانی ... اما بعدها منتقلشون میکنن البته به جاهایی بهتر اما خیلی از خوانواده ها هستن از این تبعیدی ها که صدام خدا نشناس پدر خوانواده و اگر خونواده ای پسر ۱۵ ساله ای به بالا داشته باشن رو میگرفته و بقیه خونواده رو تبعید میکرده حالا دیگه کسی از سرنوشت اون پسر یچه یا پدر خوانواده نداره تا اینکه جنگ تموم میشه و اینا برمیگردن مملکتشون اون موقع میفهمن که صدام همه شون و از دم اعدام میکنه و یه قبرستان هایی دسته جمعی توی عراق کشف شدن و خیلی خیلی زیاد حرف من این که بسیار بودن ازین خوانواده ها که پسراشون و میفرستادن جنگ ... یعده هم از عراق چون مجبور بودن سرباز باشن و بیان بجنگن چون میدونستن اگر خلاف فرمان صدام عمل کنن کشته میشن میومدن خط مقدم و از عمد یکاری میکردن اسیر ایرانی ها بشن حالا همونا وقتی میرسیدندخاک ایران به امنیت میرسیدن و خیلی هاشون کنار ایرانی ها بر علیه باطل جنگیدن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

هر اتفاقی بیفته دیگه مرگ من حتمی میشه خانوادم میکشنم😂😂😂اون خودش میات این هفته گفت بازم میاتش ولی ...

آخه عزیز دل من عراق جز اماکن زیارتی دقیقا چه جایی و برای رفتن و دور زدن داره آشغالای کف خیابونش یا آشغال ها تل شده یک درمیون... یا خیابون ها پر از چال وچوله هاشون یا سیم های لخت برقشون واقعا رفتنت جزرپشیمونی سودی نداره 

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺