2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای با یه عراقی ازدواج کنی من هنوز سر جنگ ایران و عراق که صحنه های فیلما میبینم دلم ازشون چرکه

خب منم کلا از عراقیا بدم میات تا حالا تو کل عمرم پامو تو کشور عراق نذاشتم ولی نمیدونم جیشد از این پسر خوشم اومد🥺

اگه بری ممکنه هیچ وقت تو رو نگیره عربا اخلاق خاص خودشون رو دارن شاید خواسته امتحانت کنه ببینه پا می ...

اینا برا ازدواج که نمیخوان ،،برا سرگرمی و‌خوشی زود گذر ،،کثیف تر از مرد عراقی نیس

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

بگو بیاد خواستگاریبعد با خانواده ات برو ی سر بصره ببین زندگیش چطوره؟

خیلی پولداره مهندس شرکت نفت بصره ان و خونه داره ماشین داره همچی تموم منتها خجالت میکشم بگم بیاد خاستگاری😂

مردای عراقی چارتا چارتا زن میگیرن،از کشور خورمون انتخاب کت

عزیزم این مال قبلنا بود اللن دیگه اینجوری نیستن  

ما هم قبلا خان و رعیت داشتیم اللن دیگه دوره اشون تموم‌شده

عربا هم قبلا بادیه نشین بودن بایددد چند زنه می بودن تا دوام بیارن با اون زندگی صحرایی ولی الان نثل های جدیدشون یا یه زنه یا مجرد 

خیییلی کم دو زنه دارن

عزیزم بهیچوجه نرو...اگر کشور دیگه ای بود 

سنت بالای ۲۵ بود 

و ...

اوکی بود اونهم هتل بری جای مطمئن ولی نه عراقی ..میدونی خیلی‌هاشون دوزنه هستن

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
اگه بری ممکنه هیچ وقت تو رو نگیره عربا اخلاق خاص خودشون رو دارن شاید خواسته امتحانت کنه ببینه پا می ...

نمیدونم چه کنم ولی خیلی با شخصیت و باادب و ادم خوبی بود☹️ نمیدونم چرا همه میگن بد و فلان

خیلی پولداره مهندس شرکت نفت بصره ان و خونه داره ماشین داره همچی تموم منتها خجالت میکشم بگم بیاد خاست ...

بگو خانواده ام خیلی حساس هستن من با کسی در ارتباط باشم

اگر بفهمن برام مشکل ایجاد میشه

بعد کم کم حرف خواستگاری میاد وسط😁

عزیزم این مال قبلنا بود اللن دیگه اینجوری نیستن ما هم قبلا خان و رعیت داشتیم اللن دیگه دوره اشون تم ...

يا دو سه تا زن دارن يا زن دوم نميگيرن ولي. چندتا چندتا دوست دختر دارن و بشدت هيز هستن 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

عزیزم این مال قبلنا بود اللن دیگه اینجوری نیستن ما هم قبلا خان و رعیت داشتیم اللن دیگه دوره اشون تم ...

شاید اینطورە

ولی واااقعا فرهنگ عراقیا جالب نیست برای ایرانی جماعت..باز خودش بهتر میدونە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️