من نزدیکه دوساله ازدواج کردم یک سالو نیم عقد بودم الانم چند ماهه عروسی کردم اول ها خیلی برام تازگی داشت شوهرم ولی الان حس میکنم یکم عادی شده برام شما هم اینجوری شدید؟میترسم هر چی بگذره بدتر بشه این حس مزخرف دوست داشتم برام همیشه عین روز اول تازگی داشته باشه نمیدونم بخاطر یکسری بدی هایی که مادرش در حقم کرد اینطوری شدم یا طبیعی هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیست ساله ازدواج کردم هر موقع میره سفر چند روز میاد دلم براش یه ذره میشه خونه رو تمییز میکنم به خودم میرسم غذای مورد علاقشو میپزم حتی ظهر یه خرده کارش طول بکشه یا ترافیک گیر کنع دلم میخاد زودی بیاد خونه . قهر و ناراحتی هم داشتیم دعوا هم داشتیم ولی بی احترامی نداشتیم ازدواجمون هم سنتی بود
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پس چرا ازدواج کردی برای عادت کردنبهش؟گربه میگرفتی بهتر نبود🤔😂
عزیزمممم این چه حرفیه 😂😂گربه مگه میتونه جای شوهرو بگیره منظورم اینه که اونجوری نیستم مثل روز اول ذوق کنم و اشتیاق داشته باشم عادت کردم که ساعت هشت شب از در بیاد تو ...مثل بیشتر خانوما
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒