2777
2789
عنوان

گل پسرم‌ میتونی از اون دنیا تاپیک هامو بخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 84 پست
عزیزم شما متوجه حرفتون نشدی خیلی بد بود خب ایشون شاید کسی و نداره درد و دل کنه یا ادم درون گرایی باش ...

ممنون که باز حداقل شما مودبانه تر برخورد میکنید

گیر یه مشت زن سی چهل ساله افتادم که فکر میکنن دانای عالمن و منی که چندسال ازشون کوچیک ترم باید بشینم بی احترامیاشونو بشنوم،نمیدونن که بیشعوری اونا مشهود تره.

به خاطر محترم صحبت کردن شمام که شده من حاضرم از ایشون عذرخواهی کنم اگر جایی از حرفم دلخور شدن با اینکه حرفی نزدم که مسبب دلخوری باشه ، یاحداقل قصدم این نبوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خواهر قشنگم ازخدا واست صبر زینبی میخوام پسرت الان باشهدا وپاکا همنشینه واسش قران بخون که واقعا ب ...

ممنونم گلم همش دارم واسش قرآن میخونم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ممنونم گلم همش دارم واسش قرآن میخونم

هم شما ب ارامش میرسی هم خدابیامرز پسرت .خدارحمتش کنه این دنیا همش امتحانه دیر وزود داره ولی سوخت سوز نداره همه مارفتنی هستیم ما سال ۹۹ خیلی جوون ازدست دادیم پسرخاله هام سه تاشون باهم خالم ازشدت غم وغصه سکته کرد افتاد گوشه بیمارستان خالم وشوهرش امسال هردوتاشون فوت کردن دختر خالم عمل ناموفق داشت رحمت خدارفت پسردایم تصادف کرد عقد بود دختر دایم دوسال بود ازدواج کرده بود اونم رحمت خدارفت بخوام واست بگم تقریبا ما توسال ۹۹ تا ۴۰۰ خیلی عزیزازدست دادیم 

هم شما ب ارامش میرسی هم خدابیامرز پسرت .خدارحمتش کنه این دنیا همش امتحانه دیر وزود داره ولی سوخت سوز ...

بمیرم چی کشیدید شما پشت هم داغ دیدید خیلی سخته

دوراز جونت زنده وسلامت باشی اره خیلی سال نحسی بود برامون .

من همیشه دعام اینه که خدایا مرگ حقه اشکال نداره ما حاضریم ولی مرگ بی موقع نده