2777
2789
عنوان

داداشمو میشناسید💔🖤عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3611 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرانجف رفته بودیم

قبول باشه جانم

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

من همیشه سعی می کنم در مورد شهدا سرچ کنم و کامل زندگیاشون و مطالعه می کنم و مستند هم میبینم یا کتاب میخونم عجیب اشک میریزم واسون چون خودشون و فدای ما کردن مطمنم خونشون هیچ وقت پایمال نمیشه و باعث برکت 

میشه به داداشت بگی برام دعا کنه ،واسطه شه پیش خدا منم مثل خواهرش ،،دعا کنه،دعا کنید ازدواج کنم اسمم ...

دعا کردم عزیزم انشالله ک خبرای خوب

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

من همیشه سعی می کنم در مورد شهدا سرچ کنم و کامل زندگیاشون و مطالعه می کنم و مستند هم میبینم یا کتاب ...

خونشون رو دارن ی عده پایمال میکنن باید هوشیار باشیم

پسرک فلافل فروش اسم کتابی هست ک براش نوشتن. قشنگه.فکر کنم وادی السلام نجف دفن هست.اونکه تو بهشت زهرا ...

آره مزار اصلی نجفه

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
شبیه شهید لاکچریه خدا بیامرزه

لطفا فاتحه یا صلواتی واسش بفرستید🙏