بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی مطمئنی شهید به خواهری قبولت داره؟بنظرم کار قشنگی نکردی.حالا اینکه میخواستی ببینی این شهید بزرگوا ...
همیشه نشونه های خوبی برام فرستاده و اینکه قبول داره یا ن قصاوتش با من یا شما نیست
اگ این تاپیک باعث بشه ی نفرم داداش بابکو بشناسه و حال دلش حسینی بشه ارزششو داره
بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺
کاش کتابی ازش مینوشتن تاثیرگزار ترین شهیدی بود که شنیده بودم دلم میخاس بدونم چجور مثلا مدلینگ درس اق ...
قلبشون پاک بود دنیایی نبود🍃🕊