2777
2789
عنوان

داداشمو میشناسید💔🖤عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3574 بازدید | 113 پست
سلام ..بالاخره برادرتون هست یا نه ؟؟برادر خونی اگر نیست یعنی برادر ناتنی شماست ؟؟روحشون شاد..

برادرش نیست

همینجوری نوشته برادر شهیدم

که کار قشنگی نکرده 

منم هی میگم اخه کدوم خواهر شهیدی این وقت شب میاد بگه عکس برادرم رو بذارم؟

شهید شده.

کل نظراتو بالا و پایین کردم فهمیدم برادر اسی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی مطمئنی شهید به خواهری قبولت داره؟بنظرم کار قشنگی نکردی.حالا اینکه میخواستی ببینی این شهید بزرگوا ...

همیشه نشونه های خوبی برام فرستاده و اینکه قبول داره یا ن قصاوتش با من یا شما نیست

اگ این تاپیک باعث بشه ی نفرم داداش بابکو بشناسه و حال دلش حسینی بشه ارزششو داره

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

چقدر زشته که اول تاپیک میگه برادرم ..

منم همین نظر رو دادم

اصلا لیاقت خواهری این شهید رو داره که خودشو چسبوند به این شهید بزرگوار.

والا کار قشنگی نیست.

یه جور دیگه مطرح میکرد.

همیشه نشونه های خوبی برام فرستاده و اینکه قبول داره یا ن قصاوتش با من یا شما نیستاگ این تاپیک باعث ب ...

جور دیگه مطرح میکردی

این کارت اصلا قشنگ نیست

مثلا میگفتی این شهید خیلی شخصیت جالبی داشته و من دوست داشتم برادرم باشه.

اینجوری با احساسات مخاطبین بازی کردی.

کاش کتابی ازش مینوشتن تاثیرگزار ترین شهیدی بود که شنیده بودم دلم میخاس بدونم چجور مثلا مدلینگ درس اقامت آلمان اینارو ول کرد واقعا چه قلب پاکی داشتن🥲

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
کاش کتابی ازش مینوشتن تاثیرگزار ترین شهیدی بود که شنیده بودم دلم میخاس بدونم چجور مثلا مدلینگ درس اق ...

قلبشون پاک بود دنیایی نبود🍃🕊

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺