2777
2789
عنوان

فکر خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 72 پست
اگر مرحم نیستین نمک روی زخم نباشین یه سر به تاپیک های قبلیش بزن گلم

تامیدهای قبلیش خداروشکر خانواده ی بادرک و شعور داره ک میگن جدا شو بیار پیش ما بچه رو ..ولی خودش دوس داره دعوا و غصه بخوره و خودکشی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاب زن اینا چیه فک میکنی نصف شبی ... بابا هرکی هست دکمشو بزن بره دیگه خودکشی چیه میگی مادری هااا .. جم کن خودتو چی باعث شده همچین فکری بکنی؟ رها کن خودتو از افکار مسموم و سمی مگه چند بار قراره تکرار بشی همین لحظه رو هیچ وقت قرار نیست باز تجربه کنی به فکر روزهای خوب باش به زندگی امیدوار باش اون طفل چه گناهی کرده .. رها کن هرچی هست رهااا کن بره

رفتم ولی فایده ندارد .‌‌..میدونی جیگرم آتیش میگیره وقتی فکر اینکه شوهرم با برادر زادم رابطه داشته دا ...

خدای من. بخشیدیش؟ می خوای ادامه بدی؟ می تونی؟ برادرزادت که همیشه جلوی چشمته.

هزار تا سوال بی جواب برام پیش اومد...

حق داری خب. وضعیتت خیلی سخته. خیانت از بدترین نوعش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تامیدهای قبلیش خداروشکر خانواده ی بادرک و شعور داره ک میگن جدا شو بیار پیش ما بچه رو ..ولی خودش دوس ...

وقتی کسی حالش بده اگر قرار باشه بخاطر یه حرف اشتباه بهش بگیم برات متاسفم پس بهتره سکوت کنیم بجای این حرف 

من خودم تجریش کردم و واقعا قلبم شکسته شد

بخاب زن اینا چیه فک میکنی نصف شبی ... بابا هرکی هست دکمشو بزن بره دیگه خودکشی چیه میگی مادری هااا .. ...

کجا برم ؟خپنع پدر مادرم که پیر شدن و حوصله بچه منو ندارن دیگه ؟از خودمم که یه خونه ندارم ‌

خدای من. بخشیدیش؟ می خوای ادامه بدی؟ می تونی؟ برادرزادت که همیشه جلوی چشمته.هزار تا سوال بی جواب برا ...

جلو چشممه؟همین امشب باز دیدنش و اصلا به روی خودشم نمیاره که چه خاکی تو سر من ریخته 

خودکشی یعنی بلیط یکسره به جهنم از شوهرت جدا شو وقتی اینجوری داری زندگیت رو ادامه میدی

خواستم جدا بشم ولی همه گفتن یه فرصت بده ...هیچکس نمیدونه قضیه برادر زادم 

کجا برم ؟خپنع پدر مادرم که پیر شدن و حوصله بچه منو ندارن دیگه ؟از خودمم که یه خونه ندارم ‌

مهریتو بگیر کار کن مستقل شو خونه میزاری بعدا با پدرومادرت باش قرار نیست کسی کس دیگه رو با عشق و علاقه تحمل کنه  چرا خودتو قربانی میکنی گور بابای هرچی مردده بابا خودت باید قوی باشی بسازی زندگیتو از نو امید بزرگ ترین گنج انسانه‌... تو نمیخوای جدا شی داره برای خودت بهونه جور میکنی ..

خدای من. بخشیدیش؟ می خوای ادامه بدی؟ می تونی؟ برادرزادت که همیشه جلوی چشمته.هزار تا سوال بی جواب برا ...

من۵۰روزه فهمیدم و دارم میمیرم 

همش یه صحنه میاد جلو چشمم اینم اینکه باهم تو رابطه هستن