2777
2789
عنوان

چطور بود امروزتون ❤️‍🩹

360 بازدید | 52 پست

همیچیز عجیبه نه رفیق

دارم یه این فکر میکنم 

چقدر خستم؟ یا اینکا چرا نمیتونم تلاش کنم؟

میگم قراره چند سال دیگه چطور به الانم فکر کنم 

هنوز این ترسو دارم نکنه برگردم به خودم بگم لعنتی!

چرا تلاش نکردی و نتونم جواب بدم من اونقدر قوی نیستم که شرمنده آینده خودم بشم ولی اونقدر ضعیف هستم که نمیتونم تلاش کنم و زمان داره منو میکشه به آیندای که من براش آماده نیستم 🙂❤️‍🩹این فکر هر روز منه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی برای منی که دارم تلاشم رو میکنم قراره اوضاع چطور باشه؟بهتره دیگه یا من اینجوری فکر میکنم یعنی ا ...

تو میتونی تلاش کنی ولی من نمیتونم 

تو حتا اگه نشه هم یه جواب داری 

میتونی بگی من تلاشمو کردم ولی من چی؟ که اون انگیزه کوفتی رو دارم ولی خستم دقیقن جایی که باید قوی باشم

به خودت فرصت استراحت دادی؟برو تو طبیعت هرفکری که داره نابودت میکنه رو توی کاغد بنویس و یکجا کوچیک خا ...

تنها فرصت استراحتم خواب بود 

که کابوس دیدن تبدیل به سردردش کرد

تو میتونی تلاش کنی ولی من نمیتونم تو حتا اگه نشه هم یه جواب داری میتونی بگی من تلاشمو کردم ولی من چی ...

چرا نمیتونی؟من مطمعنم تو انقدر توان مندی که حتی فکرش نمیکنی!این کلمه ناتوان بودن رو از ذهنت بیرون کن 

باعث میشه گره تو کارت بی افته  توی رویای زندگی نکن باعث میشه کم‌کار بشی.

چرا نمیتونی؟من مطمعنم تو انقدر توان مندی که حتی فکرش نمیکنی!این کلمه ناتوان بودن رو از ذهنت بیرون کن ...

مثلن تو روانپزشک آینده هستی پس رشتت انسانیه منم خیلی دوست دارم انسانی برم ولی روم فشاره امسال انتخاب زشته دارن و حوصله تمرین ریاضی ندارم چون گفتن باید بالای ۱۲ بشم واسه انسانی بدتر بهم فشار وارد شد🙃❤️‍🩹

تنها فرصت استراحتم خواب بود که کابوس دیدن تبدیل به سردردش کرد

مطمعن باش به خاطر ذهن شلوغته.

اکثرا کابوس هایی که میبینم به خاطر افکارات ما هست که در ذهنمون رخنه کردن و مداوم بهشون فکر میکنیم 

مطمعن باش اگه افکارت رو تغییر بدی هیچ کابوس نمیبینی