2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 129 پست
ولی به نظرم باشوهرت سرد نشو وانمود کن ک حرفاش رو باور کردی ولی دنبال حقیقت باش اگ وانمود کنی باور کر ...

اینو نگفتم بعد ک دختره رو قهوه ای کرد یهو تمام عکسای عاشقانه منو و خودشو گذاشت پروفایلش بیوش زد جان من اسم منو نوشت ولی بعد که دید دختره اکانتشو پاک کرد متن بیو رو پاک کرد 

نفهمیدم چرا و دو روز بعدم خودش پاک کرد اکانتشو

خب بعدش شوهرش به غلط کردن میفته،نه این که این طلاق بگیره بره بعد بشینه زندگی کردن رقیب با شوهرش نگاه ...

اینو نگفتم بعد ک دختره رو قهوه ای کرد یهو تمام عکسای عاشقانه منو و خودشو گذاشت پروفایلش بیوش زد جان من اسم منو نوشت ولی بعد که دید دختره اکانتشو پاک کرد متن بیو رو پاک کرد 

نفهمیدم چرا و دو روز بعدم خودش پاک کرد اکانتشو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حتما مامانش اطلاع داره اگه بخواد حداقل ۱۲ ساعت ازش دور باش

نه پیشش ک نیومده ولی اینو شک دارم که بهش پیام داده شوهرم ک بگه دلش براش تنگه هنوز

چون همش اهنگای غمگین گوش میکرده هر وقتم بهش میگفتم میگفته مدلمه

نمیدونم

عزیزم اول بشین خوب فکر کن و بسنج اگر مطمئن شی مثلا چت کرده اونوقت چکار میکنی یا اگر خدای نکرده ملاقات کرده و ... ببین اینو بفهمی ۰کار میکنی 

جدا میشی شکایت میکنی یا ممکنه باش بمونی 

اگر نمیتونی زندگی رو ادامه بدی برو دنبال مدرک 

من برات سرچ کردم دیدم امکان بازیابی چتها هست ولی شرایطی داره مثلا نباید زمان دلیت برای دوطرف تیک خورده باشه بهرحال دول بپرس از یک برد اگاه و بعد گوشیش رو بگیر و ببر بده برات چک کنن یا خودت انجام بده بدا عکسهارو هم ریکاوری کنن و اگر واتساپ یا اینستا داره 

حس من میگه در حد یه چت بوده و حتی قصد رابطه حضوری هم درش نیست.

ببین بابد بیشتر بگی از زندگیت که بدونیم ایا خانواده متعهدی دارن یا خیر طرف از پدر مادر و خانواده چقدر حساب میبره و وجهه اجتماعیش چقدر مهم هست براش.

چون بنظر من انسانی که با خواست خودش اومده خواستگاری شما اگر هنوز اونو بخواد خب بهم میزنه و سعی میکنه مجدد بهش برسه اصلا ماجرای دو شهر مختلف مسیله ای نیست دوتا عاشق و از هم جدا کنه

عذر میخوام بیان بدی بکار میبرم ولی بنظرم یه لاس زدن و یه حس شاید شبانه در تنهایی بوده

چون میگن در شب میزان تحلیل و عملکرد مغز متفاوته و گاها ما پیامی ممکنه بدیم به کسی ک عصبانی هستیم ازش و صبح باورمون نشه ما اینکارو کردیم.

ممکنه یک لحظه تحت تاثیر عواملی این اشتباه و کرده باشه.

میشه بگی میزان علاقه و وابستگیتون چقدره و چرا چتدساله زندگی زبر یه سقف رو شروع نکردید

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
عزیزم اول بشین خوب فکر کن و بسنج اگر مطمئن شی مثلا چت کرده اونوقت چکار میکنی یا اگر خدای نکرده ملاقا ...

آره راست میگن دوستمون 

اگه واااقعا دوست داری کمکت کنیم باید اطلاعات بدی و خودت هم بیشتر پیگیر باشی نه اینک بگید نمی‌دونم ، شاید ،به نظرم

عزیزم اول بشین خوب فکر کن و بسنج اگر مطمئن شی مثلا چت کرده اونوقت چکار میکنی یا اگر خدای نکرده ملاقا ...

مرسی از کمکت

همسرم مذهبیه حتی بیرون به هیچکی نگا نمیکنه

قبلا که باهاش دوست بوده تنها فالور دختری ک داشته این دختره بوده

من اون وقتا یواشکی چک میکردمش چون نسبتی نداشتیم

تنها دختری ک فالو داشت همین بود (خیلی مذهبیه) رفتن خاستگاریش بعد یک سال ولی خانوادشون مخالفت کردن(اینو دختره گفت) شوهرم میگه من خودم نخاستمش ؛نمیدونم

و اینکه چون شوهرم و من جفتمون داریم درس میخونیم هنوز نرفتیم زیر یه سقف و خب درگیر وام ازدواج و پیدا کردن خونه ایم با این شرایط اقتصادی .

چی بگم دیگ

مرسی از کمکتهمسرم مذهبیه حتی بیرون به هیچکی نگا نمیکنهقبلا که باهاش دوست بوده تنها فالور دختری ک داش ...

چیبگم والا مذهبی بودنش کمکی نمیکنه در رسیدن به حواب

اول برو با ینفر ک اینکارست صحبت کن ببین چطور میتونی ریکاوری کنی اطلاعات گوشیش رو 

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت

یعنی بنظرتون اگه در حد چت بوده و آخر شب و حس تنهایی عیبی نداشته؟

یعنی بنظرتون اگه در حد چت بوده و آخر شب و حس تنهایی عیبی نداشته؟

بنطر من که سنی ازم گذشته میشه بخشید ولی حواست و کامل جمع کن ازین ببعد 

حداقل کاری ک میتوتی بکنی بگو من حق طلاق و حصانت بچه میخوام 

وگرنه باید موضوع رو تو خونواده بابزرگترها مطرح کنم و قول ازت بگیرن 

هیچ مدرکی دستم نیستشوهرمم هی میگه از حسادت خواسته زندگیمونو خراب کنه چون دیده من عاشقتمنمیدونم حرف ک ...

من میگم شوهرت راست میگه 

مثل اینکه تو هم جنس های خودت رو نمیشناسی؟!! 

زندگیت رو خراب نکن دختره داره دروغ میگه