2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 129 پست
ب جایی نمیرسه یه زن قوی میره خیلی اروم و بی صدا مهریه شو میزاره اجرا بعدم طلاق

بعدش چی اصلا فکر بعدش رو کردین ،و طلاق ؟اون وقت این خانم که شاید هم بچه داشته باشه چی کار کنه؟یعنی حقش از مردی که زندگیش رو پاش گذاشته یه مهره طلاقه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش چی اصلا فکر بعدش رو کردین ،و طلاق ؟اون وقت این خانم که شاید هم بچه داشته باشه چی کار کنه؟یعنی ح ...

اره .پس چی ؟نکنه بمونه و حقارت بکشه؟

ببینم کدوم مردی با خیانت زنش کنار میاد ک زن بخاد کنار بیاد ؟

فقط به مامانم گفتم میگه مردم زن دوم میگیرن بیخیال میشنتو واسه یه چت زندگیتو خراب نکن مگه جای بهتری ق ...

واقعا مادرت دیگه خیلی بی درکه که این طوری رفتار کرده ،باید ازت حمایت می کرد ،حالا چون پسر خواهرشه🤔😢😓راست میگن هر کی عروس خاله شه،طفلکی جز غاله شه،بمیرم برات که مادرت هم طرف اونه 

بعدش چی اصلا فکر بعدش رو کردین ،و طلاق ؟اون وقت این خانم که شاید هم بچه داشته باشه چی کار کنه؟یعنی ح ...

زیر عقد هستن

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
دست پیش گرفته پس نیفته زن های هرزه پررو هم هستن و این صفت رو دارن که همیشه دیوار حاشا شون بلنده ،حال ...

دقیقا دخترعمم فهمیدم با شوهرم ریختن روهم البته خیانتای دیگشم همرو باهم فهمیدم کار خدا بود چنان جراتی بهم داد تا دادگاه  و پاسگاه رفتم بخاطرش یه پرونده بزرگ درست کردم چنتا هم روش گزاشتم گفتم  حالا اون بی غیرت نشیته تو خونه دنبال ی فرصت که من نباشم و هرزه بیاره تو خونه

اره .پس چی ؟نکنه بمونه و حقارت بکشه؟ببینم کدوم مردی با خیانت زنش کنار میاد ک زن بخاد کنار بیاد ؟

طلاق لازم نیست که مهریه‌ حقشه‌ بگیره ،نفقه و اجرت المثل هم بگیره ولی طلاق نگیره امضا نکنه بگه طلاق نمی خوام

یه پرونده بزرگ درست کردم براش چنتا چیزم روش گزاشتم مهرو نفقمم اجراست

میشه بگید چیکار کردید؟

چطور میشه راحت جدا شد

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷