2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 130 پست
خب دیگه باهم بودن مث من ساده نباش با دوتا بچه بعدا کاسه چه کنم چه کنم بگیری دستت

فقط به مامانم گفتم میگه مردم زن دوم میگیرن بیخیال میشن

تو واسه یه چت زندگیتو خراب نکن 

مگه جای بهتری قراره بری بعدش؟😔

جلوی من که لو ندادن الان فهمیدم با همه هست

وای خدایا چی بگم چقدد سخته با کلی امید و ارزو ازدواج کنی شوهرت هرزه باشه💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما خبر داشتي از جزئيات و اين كه ميدونستي يه دوست دختر معمولي نبوده براش كه دو روز باشه باهاش ...

من تو دوره آشنایی بهش گفتم قضیه اون دختره چی بود؟

گفت یه حس زودگذر بود و تموم شده برام

ولی الان بعد چند سال نامزدی اینجوری شده

ک اونم میگه بخدا من کاری نکردم اومده انتقام بگیره دختره

اخه تا یکبار طوری نیست😅

ن بنظرم کسی ک متعهد باشه همون یبار هم خطا نمیکنه همه چی اولین بارش سخته ادم بعد از ی مدت ب هرزگی و بی عابرویی هم عادت میکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بیا شوهرت امتحان کن بگو حاضرم از حقم بگزرم جدا بشم تا بری با اون خوشبحت شی بعد بگو دختره گفته منو شو ...

شوهرم که بهش پیام داد تهدیدش کرد

اونم کلی مسخرش میکرد

میگفت از چی زندگیت حسادت کنم بخام خرابش کنم بدبخت

بخاطر پدر مادرم سکوت کردم بهتره تمومش کنی وگرنه ادامه بده ببین چیکار میشه

دختره پیجشو پاک کرده دسترسی بهش ندارمفقط وقتی بهش گفتم اومدی زندگیمو خراب کنیگفت نه اگه میخواستم خرا ...

دست پیش گرفته پس نیفته زن های هرزه پررو هم هستن و این صفت رو دارن که همیشه دیوار حاشا شون بلنده ،حالا شما نگران نباش به هر حال شما اگه رقیب هم باشی  صد هیچ جلویی چون زن رسمی و قانونی شوهرتی و اون یه غریبه ،و شوهرت اگه شما رو نمی خواست انکار و حاشا نمی کرد

اگه برم شکایت کنم ازشون باید چی بگم ؟ مدرک ندارم

اصلا شکایت نکن ،دوست من شکایت کرد دادگاه حکم به لعان‌ داد مجبور شدن جدا شن چون اگه جدا نمی‌شدن شلاق می خوردن .اگه شکایت کردی مهرت بزار اجرا عزیزم .بگو مهریه ام می خوام می خوام باهاشم زندگی کنم ،وقتی از لحاظ مالی پوچ بشه فکر عشق  ثانی نمی کنه