2777
2789
عنوان

پسر 9سالم خونه مادرمو خراب کرده بچهای داداشم خواهرمو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بیش فعال هست. با یک روانشناس حتما صحبت کنید. این رفتارهای خشونت امیز نسبت به بچه های دیگه اص ...

گاهی که خیلی عصبی بشم از دستش اره هم میزنمش هم سرش داد میزنم یا خودمو میزنم 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اونجا مثل چی میترسه از مدیر والا معلمشم خیلی ازش راضیه

شاید پیش بچه ها خواهر برادرت  احساس قدرت میکنه 

شاید یکی از بچه ها یادش میده همدست داره اگر همدست داشته باشه پس تنها بچه مقصر نیس

دعواش میکنم یا بی محلی میکنم اصلا به هیچ حرفی نیست اون لحظه انگار با محبت با کتک با زبون خوش هیچی

ایندفعه همون لحظه بزش دار بیار خونه

و تا مدت ها نبرش ‌‌بکو این تنبه تو هست.

جدی باشید قطها جساب میبره

💕

شاید پیش بچه ها خواهر برادرت احساس قدرت میکنه شاید یکی از بچه ها یادش میده همدست داره اگر همدست داش ...

پدرش یادش داده جلوی من بهش میگه بزن اگه خواهرتو زدن یا تورو اذیت کردن میگه زنگ بزن منم میام میزنمشون 

کلی میشینم باهاش صحبت میکنم که نزن اونا مثل خواهر برادر تو هستن کلی تورو دوست دارن همشونم ازتو کوچیکترن تو باید هواشونو داشته باشی یه مدت خوب میشه بعد دوباره اخلاقش برمیگرده

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
پدرش یادش داده جلوی من بهش میگه بزن اگه خواهرتو زدن یا تورو اذیت کردن میگه زنگ بزن منم میام میزنمشون ...

العی عزیزم بچه پس نگا گناهی نداره باباش این وسط داره بچه رو خراب میکنه خواهر 

ایندفعه همون لحظه بزش دار بیار خونهو تا مدت ها نبرش ‌‌بکو این تنبه تو هست.جدی باشید قطها جساب میبره

همین کارم کردم ولی جواب نداده خیلی خواهرمو داداشمو پدر مادرمو دوست داره ولی وقتی میبینه جای خواهرم هست تا میتونه بی ادبی میکنه اون چیزی بهش نمیگه هرکاری میکنه کوتاه میاد ولی این ولننیکته

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
گاهی که خیلی عصبی بشم از دستش اره هم میزنمش هم سرش داد میزنم یا خودمو میزنم

یک چند جلسه با مشاور یا روانشناس کودک حرف بزنید. روش تربیتی تون درست نیست. رفتار به ظاهر خوبش در خونه از روی ترس هست. زمانی که بیرون هستید و می دونه شما نمی تونید تنبیه اش کنید، خشونت نشون میده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همین کارم کردم ولی جواب نداده خیلی خواهرمو داداشمو پدر مادرمو دوست داره ولی وقتی میبینه جای خواهرم ه ...

بالاتر گفنی شوهرت تشویقش میکنه.

من بهت گفتم تربیت مشکل داره شما گفتی نه اوکی خست توی خونه/

مثلا اخرین بار چندماه نبردیش اونجا؟

💕

بالاتر گفنی شوهرت تشویقش میکنه.من بهت گفتم تربیت مشکل داره شما گفتی نه اوکی خست توی خونه/مثلا اخرین ...

آخه با خودم تنها خوبه واقعا از باباش خیلی حساب میبره، شاید جلوی اون بخاطر ترسش خوب باشه

آخرین بار دو روز پیش اونجا بودم که امروز با مادرم حرف زدم کلی ناراحت بود از دستش منم عصابم بهم ریخت

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
بالاتر گفنی شوهرت تشویقش میکنه.من بهت گفتم تربیت مشکل داره شما گفتی نه اوکی خست توی خونه/مثلا اخرین ...

همیشه هفته ای یک بار میریم اونجا 2روز میمونیم برمیگردیم خونه

🧿🧿🧿🧿🧿🧿