2777
2789

کچ دیوارو کنده شیر آب خراب کرده با همکاری پسر داداشم 

تو اتاق خواب گلوی خواهر زادم که 5سالشه رو گرفته بوده  کلا عادتشه هول میده بچهارو به خواهر زادم یه سیلی میزنه صورتش ورم میکنه بچه های داداشمو میزنه  اصلا ازم حساب نمیبره اونجا یعنی از هیچ کدوممون حساب نمیبره 

ولی خونه خودمون باشم تنها باشیم  میترسه  همچین کاری جرعت نداره کنه کلیم کمکم میکنه تو کارای خونه به حرفم هست 

چیکار کنم من با این بچه همه اعضای خانوادم از دستش آسین کلی بهش محبت میکنن ولی بازم این رفتارو داره 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

سلام میشه برا حل مشکلم‌صلوات بفرستید 

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره تربیت شما مشکل دارهک حرف شنوی نداره.از روانشناس کودک کمک بگیرید

آخه تو خونه پیش منو پدرش خوبه هرموقع خونه مادرم میرم یا بیرون خواهرمو میبینه اینجوری میشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

احتمالا بیش فعال هست. با یک روانشناس حتما صحبت کنید. این رفتارهای خشونت امیز نسبت به بچه های دیگه اصلا طبیعی نیست...خودتون تنبیه فیزیکی می کنید؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم