2777
2789
عنوان

همین االان دلیلتون برای بیداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 140 پست

چند روزی میشه که شبا تا ۳ بیدارم

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک جنی خوندم الانم تنهام از ترس به خودم ترسیدم 😅مثانه ام داره ذوق ذوق میکنه ولی میترسم برم توالت ...

🤣🤣🤣کاری باهاشون نداشته باشی کاریت ندارن جمله سنگین بود با تریلی کشیدم اوردمش

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

مهندسی شیمی فردوسیم میخوام دوباره کنکور فرهنگیان بدم بنظرت میارزه انصراف بدم؟

نه

با شرایط فعلی کنکور اصلا

بمون ارشد شیمی دارویی بخور

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

مهندسی شیمی فردوسیم میخوام دوباره کنکور فرهنگیان بدم بنظرت میارزه انصراف بدم؟

هنین رشته تو ادامه بده آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کن بعد ولی الان اونم با این شرایط به هیج وجه نمی ارزه که رشته تو تو دانشگاهی مثل فردوسی ول کنی بری فرهنگیان کنکور بدی که سر و تهش معلوم نیست و حتی ممکنه تو گزینش رد بشی

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭

تاپیک جنی خوندم الانم تنهام از ترس به خودم ترسیدم 😅مثانه ام داره ذوق ذوق میکنه ولی میترسم برم توالت ...

منم تنهام . یه چیزم شد ترسیدم اما از جن نمیترسم .تازه اماده شدم بخابم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه