2777
2789
جدیدا استوریی چیزی نذاشته از خوش گذرونیش؟حس میکنم با خونوادش خیلی میگرده و کمیم قصد تمارض دارهاما نه ...

به منم جواب میدی لطغا؟🥺

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چطوره؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

جدیدا استوریی چیزی نذاشته از خوش گذرونیش؟حس میکنم با خونوادش خیلی میگرده و کمیم قصد تمارض دارهاما نه ...

نه خیلی وقته ازش خبر ندارم ۷ ماهه عزیزم 

ماه پیش دوست صمیمی توی واتساپ بهم زنک زده بود..شک کردم چکار داشته که زنگ زده اما جواب ندادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاتوت جونم با همین ازدواج کنم یا منتظر مرد بهتر باشم؟

خواستی اسمتو بگو فردا نذر دارم

تا حرف نزنی که نمیشناسیش😑مبنای کل این خواستکاریو گذاشتی رو حس و فال؟پس بررسیای خودتون چی

لطفا به منم جواب بده😭❤️

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چطوره؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹