2777
2789
Iui برا اسپرم ضعیف جواب نمیده دکتر گفت ivfهم فعلا نه هزینه اشو دارم نه روحا باهاش کنار اومدم

بیین ما تلاشمون میکنیم شدشد

نشد بجهنم حتما خدا نخاسته دگ خودمون رو ک نمیتونیم بکشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین ما تلاشمون میکنیم شدشدنشد بجهنم حتما خدا نخاسته دگ خودمون رو ک نمیتونیم بکشیم

بخدا همونو بگو چکار کنیم اما شما نگران نباش سه ماه خیلی طبیعی هست اصلا هم دیر نیست شما تا یکسال وقت داری طبیعی حامله شی اینم ذخیره ات پایینه بی معنیه من با خیلیا مشورت کردم 

جرا حرکت ندارن مرده شورا🤣🤣🤣🤣شانس عن ماست بخدا این جه شانسیه ملت سک... س میکنن ناخاسته باردار میش ...

وای تو سایت پرهههه میگفت قرص خوردم پیشگیریم کردم حامله شدم حالا ما🤣

بخدا همونو بگو چکار کنیم اما شما نگران نباش سه ماه خیلی طبیعی هست اصلا هم دیر نیست شما تا یکسال وقت ...

این ماه میخایم بریم ای یو ای کنیم یبار بیینیم جی میشه 

بعدش میایم یکی دوبار طبیعی باز انجام میدیم بعدش نشد میریم ای وی اف میکنیم

منو همسرم نمیخایم بی گدار به اب بزنیم ساناز جون 

سنمون کم نیسن فک کنم درک کنی همسرم ۱۰ سال ازم بزرکتره 

نمیخایم به بیخیالی بزنیم بعدش نشه پشیمون شیم کلا سفت و سخت کرفتیم این موضوع رو 

انشالا شما باردار بشی به زودی منم بشم دعا کن

وای تو سایت پرهههه میگفت قرص خوردم پیشگیریم کردم حامله شدم حالا ما🤣

دکتر زنانم پیشنهاد داده ای یو آی بریم فعلا اینماهو

میریم خدا کنه با آی یو آی بکیره که جه بهتر

از انتظار کشیدن ک بهتره

اکر نشذ بازیه فکری میکنیم 

این ماه میخایم بریم ای یو ای کنیم یبار بیینیم جی میشه بعدش میایم یکی دوبار طبیعی باز انجام میدیم بعد ...

اینکه پیگیر باشی که صد در صد اما استرس همه رو خراب میکنه منظورم این بود استرس نداشته باش

اینکه پیگیر باشی که صد در صد اما استرس همه رو خراب میکنه منظورم این بود استرس نداشته باش

استرس ک دارم 

من مشکلیم نداشته باشم نوی زندگیم کلا ادم استرسی بودم و هستم

و اینکه یه سوال الان همسر شما دارو مصرف میکنه ؟

جند درصد شده اخرین ازمایش اسپرمش درصد مورفولوژی و dif 

میشه بکی