2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره انصافا گیراس 😍خدا شفات بده عشقم😘جدی ولی چرا اینطوری داری حرف میزنی اسکلی چیزی هستی بیخیال عامو ...

خدای من

شما فک کن من دیوونه هستم

مگ مسابقه بود؟

حال نداری الان ساعت مناسبی برای درس خوندن نیس بهتره بری بخوابی صبح زود بیدار شی تا به وضعیت ما دچار نشی

😁❤

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

چه باحال دعوا میکنید🤣🤣😂

اسمش دعوا نیست ،اسمش گفت و گو سادس😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

اره از تیکه هایی که بهم انداختین معلومه😂🤣🤣😆😆😄😃😃🫠😁😆🤣😂

حالا من بودم  ب خاک  و خون   میکشیدم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بیخیال اسی من خودم حالم از این سایت لعنتی بهم میخوره 

ولی منو اگه کسی ناراحتم کنه درجا نفرینش میکنم و نفرینم می‌گیرتش انقدر آدمای باشعور و تحصیل کرده زیادن اینجا 

یکی از همون بنده خداها یه تاپیک عادی در مورد روتین زده بود یه زن متاهل شوهر ندیده بهش تیکه انداخت به خاطر مجرد موندنش یا دختری که شکست عشقی میخورهاز اینجور تاپیکا تو سایت زیاده رو به جای اینکه دلداری اش بدن دلداری بخوره تو سرشون میان میگن چرا به شوهر مردم فکر میکنی عقلشون نمیرسه دختر حال و روزش با حال و روز یه عزادار فرقی نداره یا میان سر هر چیز مسخره ای به هم توهین میکنن یا یه خواهر شوهر بنده خدایی میاد تاپیک میزنه از رفتارای زنداداشش گله میکنه همه میریزن سرش و توهین میکنن بهش تو این سایت همه چی عادیه گلم تو به دلت نگیر بیخیال 💚

اره از تیکه هایی که بهم انداختین معلومه😂🤣🤣😆😆😄😃😃🫠😁😆🤣😂

کمی چاشنی در گفت و گو لازم بود بی مزه میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جیران ارزش نداره بخاطر سایت و مجازی اعصابتون بهم بریزی بیخیال خدا جوابشونو به موقع میده

نه واقعا تهمت بزرگی بهم زدن دوسه روزه اعصابم ریخته به هم واقعا نمیدونم بعضی ها چقدرازخدانترسن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
واقعا بخاطر کاربر نینی سایتی گریه میکنین ؟

آره خودم اعصابم خورده ازهزارطرف بعد یکی اومد بهم گفت تا پیک زدن چندروزپیش درموردم نمیدونم کی زده چجوریمیشه اون تاپیکوپیداکرد؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بیخیال اسی من خودم حالم از این سایت لعنتی بهم میخوره ولی منو اگه کسی ناراحتم کنه درجا نفرینش میکنم و ...

منم نفسم حقه نفرینم میگیره برای همون نفرین نمیکنم چون دلم راضی نمیشه نفرین کنم 

شوهرم که بیشترین اذیت هایی که به دشمن در حق دشمنش نمی کنه رودرحقم کرده شاید اون لحظه نفرین کردم ولی توی دلم گفتم خدایا اشتباه کردم

ولی خب حالم خیلی خرابه چطورندیده نشناخته به یکی تهمت میزنن

والا جزاینجاجایی ندارم ولی بعضی موقع ها میخوام نی نی یاربگم تعلیقم کنه 

به اعصاب آوردیش نمی ارزه