2777
2789
چی کارش کردن یعنی؟

بعدحموم خود بخود مریض شد همه چی باهم یعنی کل سیستم بدنش بهم ریخت چندین باردکتربردیمش و اخرسر خوب نشد ی ساعت خوب بود تو ی لحظه دوباره افتضاح..علایمی ک موندگاربود واسش بی حس شدن پا از زانو ب پایین و سردرد و بدن درد و بی اشتهایی و ترس و استرس و اضطراب و تپش قلب و...

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه خوانواده ننیدونم چرا از خونه زدیم بیرون رفتیم رو تراس، بیرون و نگاه کنیم ،من تو آسمون دیدم یه چیز سفید شبیه آدم برفی بدون دست و پا و چشم و دماغ، از تو آسمون میاد سمتمون ،خانواده هم دیدن ،اینقد اومد نزدیک مثل مه بو و از ما رد شد رفت و محو شد. اما هیچکس نه درموردش حرف زد نه یادشون میاد نه همچین صحنه ایی دیدن، فقط من به یاد دارم و هنوز نتونستم بفهمم چی بود و چرا. 

هروقت حموم میری بسم الله بگو.متاسفانه یکی از نزدیکان منم تو حموم چندوقت پیش مورد اذیت اونا قرارگرفت.

خاک تو سرم من اصلا رعایت نمیکنم

شبا میرم حموم بدون بسم اللهی چیزی

تازگیا حس میکنم یه موجودی دور و برمه

تو کارامم گره افتاده بخصوص ازدواجم

هزارمین کاربری 😬😬😬 
خاک تو سرم من اصلا رعایت نمیکنمشبا میرم حموم بدون بسم اللهی چیزیتازگیا حس میکنم یه موجودی دور و برمه ...

بسم الله بگو حتی وقتی برنج آبکش میکنی. منم قبلا صبح و شب نداشت همش حموم بودم.ولی حالانه. چندوقت پیش ی شب توخونه حس کردم ی چی رد شد ندیدم تاریک بود فقط حس کردم خیلی ترسیدم باخودم گفتم شاید ذهنم الکی ترسیده وازاون شب باچراغ روشن خوابیدیم ولی اونا شوهرمواذیت کردن .

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

همه خوانواده ننیدونم چرا از خونه زدیم بیرون رفتیم رو تراس، بیرون و نگاه کنیم ،من تو آسمون دیدم یه چی ...

پناه برخدا

دقیقاااامنم همش حس می کنم یه چیزی رد میشه از کنارم

این آیه رو من هربارمیخونم خوبه واقعا. 

فالله خیرحافظاوهوالرحم الراحمین

خاک تو سرم من اصلا رعایت نمیکنمشبا میرم حموم بدون بسم اللهی چیزیتازگیا حس میکنم یه موجودی دور و برمه ...

نکن تورو خدااا 

من ابلهه همینطور بودم الان هررررشب ازارم میدن بدن درد میگیرم در حد جنون روانی شدم  😭

گه گاهی ی خواب تکراری زیاد میبینم خواب میبینم تو خواب جن یکی از پاهامو گرفته به سمت در اتاق ک ببره بیرون میکشه موهام رو زمین پخشه درجا چشم باز میکنم میبینم کنار در افتادم پامم درد میکرد انقددددد ترسیده بودم جرعت تکون خوردن نداشتم 

😭😭😭 خیلی زجر میکشم کسی باور نمیکنه دوس دارم ببرنم درمانم کنن ولی مسخره میکنن😔

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

داداشم طبقه پایین تنها خوابیده بود و  ماهمه بالا خواب بودیم صبح که بیدار شدیم میگفت شب بالا یه عالمه سروصدا میومده صدای بشقاب غذاخوردن خندیدن و سروصدا اونم گفته حالا که خوابم نمی‌بره برم پیش بقیه ،اومده بالا حتی تا قبل اینکه در رو باز کنه بیاد داخل صداها میومده به محض باز کردن در قطع شده همه چی و سکوتتت😨😨

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱