😔ممنونم ک درکم کردی چون هیشکی باور نمیکنه از خونواده و هرر شب دارم عذاب میکشم .
اره خیلییی خودم به شوهرم میگم ببرم ولی اونم باور نمیکنه ببین چقددد اذیت میشم ک خودممم التماس میکنم ببرید خوبم کنید
خیلیییی سختهههه من وقتایی ک پیش شوهرمم اینطوری میشم بهش میگم فقط بین بازو هات بگیرم و فشار بده اصلاااا ولم نکن . اینطوری بهتر میشم . وقتی بدن درد میگیرم عین تشنجیا از دررررد بدن . فقط بدنم مخصوصا پاهم میپرن .محکمممم میزنمشون زمین در همون حین احساس میکنم صدای نفس کشیدن کنار گوشم میاد
شماهم کنار شوهرتون باشین شاید براش بهتر باشه
حالا خودم اکثررررر روزا دعا میخونم ذکر میگم سوره میخونم . مخصوصا دعای معراج ک از بلا ها دور میکنه ولی چ فایده البته ممکنه فایدع داشته باشه و خیلییی بدتر از اینا رو نمیذارن اتفاق بیوفته و این خوبشه ک اینطوریم میکنه😔
همین چند شب پیشم ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه شب سر از کوچه دراورده بودم و انگار ذره ای نمیترسیدم و ب یه چیزی ک برق میزد کنار تپه کنار خونمون خیره بودم ک مامانم شنیدم صدام میزنه میگفت چرا رفتی . دیگه برگشتم ن دمپایی پام بود ن روسری ۵۰ متریم دور شده بودم ووهمشم خاکی و سنگ ریزه بود نمیدونم چطور رفتم ک متوجه نشدم چیزی پام نیست 😔خیلی چیزای دیگم هست ک بگم زیادن فقط برام دعا کن با این شرایط فقط خدا خودش ب دادم برسه و نگهدارم باشه 😔