2777
2789

من ۳ ماهه نامزدم با ی اقایی ۴ سال بزرگتر از خودم خودم ۲۵ ساله ام

بخاطر ی سری مسائل ک من بابتش ناراحت و عصبی بودم و ی اخلاقی ک داره اونم اینکه مثلا سوزنش گیر میکنه رو ی بحثی مثلا گذشته ی من ازدواج قبلم و...بحث ک میاد بالا بعد ب من میگه مگه قرار نبود بحث گذشته روپیش بکشی!

میگم خودت میگی فلانی فلان حرفو زده منو مجبور میکنی راجبش توضیح بدم خب ...

دیگ چندبار همچین بحثیو داشتیم تا اینکه خلاصه من عصبی شدم گریه م گرفت ...

ینی یکی دو روزی بود ک بشدت عصبی بودم ...منتظر ی اشاره بودم ک بترکم...و روز قبلشم واقعا حرفای بدی بهش پیامک کرده بودم حتی فحشم داده بودم

دعوامون ک شروع شد ..

من با کف پام زدم ب سینه ش ...ن محکما یجوری ک از خودم دورش کنم...

چهره ش یهو ب طرز عجیبی متعجب شد و بغض مانند ..‌منم گریه م بیشتر شد...رفتم سمت اشپزخونه ...

باز دنبالم اومد و بی محلی ...کردم بهش یهو بهم حمله کرد صورتمو محکم فشار میداد و پرتم میکرد...

میگفت پاتو ب من میزنی اره...

این گاز لعنتیو خاموش کن

اصلا دیوونه شده بود دیوووونه

کلیدای گازو شکست مشت زد تو دیوار دیوار میخاست بترکه...

جای انگشتاش فرو رفت تو دیوار...

یهو کمربندشو کشید التماس کردم نزنه...نزد ب من زد ب تخت...

در نهایت میتونم بگم فقط صورتمو فشار داد و پرتم کرد..ولی اسیب جدی ب من نزد...

درباره جزییات زندگیمم..اینطوریه ک خونه مال منه...با وسایلاش...

ولی چون کار ندارم‌...تمام خرج خونه با ایشونه...برام وسایلی ک ندارمم میخره..گفته ماهی ی تیکه میخره!تا الان ک خیلی چیزا برام گرفته از گلدون و عروسک گرفته تا میزناهار خوری و ...

غذا و هوسونه هامو خرید واسه خونه رو ک تماما انجام میده و من خیلی راضیم از زندگیم واقعا خوشبختم باهاش...

ولی اخرای دعوا متوجه شدم ک میگه اصلا کلید این خونه کو...کجاست...بده من کلیدو...من با همون حالت گریه ک منو میکوبید ب درو دیوار کلیدو برداشتم دادم بهش و بغلش کردم...

اونم اروم شد ..شروع کرد گریه کردن.. ک من خانوم خودمو میخوام من ...من همون ک بودیو میخام...دو روزه منو بی محل میکنی..باهام حرف نمیزنی همش هوف هوف میکنی تا حرف میزنم ..من عشق خودمو میخوام من خسته شدم....

کل دعوا ب کنار و حس کردم اشتباه کردم وقتی مخارج خونه رو دادم ب عهده ش ...کلید رو بهش ندادم و متاسفانه حس مرد بودنش خیلی سر این موضوع تخریب شده بود..‌

نمیخاستم تا زمان عروسی اینکارو کنم ...چون همیشه اینجا نیست بخاطر سرویس کارش...باید خونه مامانش باشه اکثرا میمونه و همون ۵ صب میره 

حالا نمیدونم مقصر منم با حرفا و لگدی ک زدم مردونگشیو بردم زیر سوال و قدرت نمایی کرد یا اینکه کلا اینجوریه...

یا تو تولد دوستمون من از همکلاسی سابقم ک ی پسر بود سوال کردم ..یهو دست منو گرفت کشید بیرون...محکم فشار میداد!!

یا سر گرم گرفتن با دیگرانم ی شب خیلی سرم داد زد )البته تو حال عادی نبود تو این ۲ مورد

و فقط همین مورد اخیر تو حال عادی اتفاق افتاد!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

آدم معمولا تو دوران نامزدی، مخصوصا اون ماه‌های اولیه بهترین وجه خودشو نشون میده.

اگه این بهترین وجه نامزدته، اونم تو سه ماه اول، خدا به دادن برسه وقتی رفتید تو زندگی واقعی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه من شب بهش گفتم برو خونه مادرت

و اون رفت

و البته کلیدم با خودش برد!

و کلا فک کنم کلید کل خواسته ش بوده!

شب بعد با ی دسته گل خیلی خوشگل اومد معذرت خواهی...

و کلا هربار ک دعوامون میشه میاد میگه زندگی ک تمام روزاش خوب نیست روزای بدم داره و فلان بیسار...

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

تو چه روابطی میمونیدا !!

بهم فحش میدید

کتک کاری میکنید

نامزدت ک نیست،مشخصه دوست پسرته ولی این دیونه رو از زندگیت پرت کن بیرون ...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اسم این دیوونه بازیا عشق نیستا

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

وای رفتارای سمی اکسمه دقیقا

از همین کوچولوها شروع میشه و کم کم بدتر میشه

منو واقعا خدا نجات داد

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

نمیدونم تا قبل مراسم عروسی ...ک خاندان و فامیل نفهمیدن..چون ازدواج دوممه کس یجز خانواده نمیدونه ...نمیخوام دوباره کسی بزنه تو سرم چیکار کنم باهاش

عقدین؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مال من یه بار زد بخشیدمش

یه بار دیگم زد اونم بخشیدم

هر دوبارم کادو گرفت برام

ولی خب اینجوری دعوا نکرده بودیم دیگه که انقد وحشی بازی دربیاره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیدونم تا قبل مراسم عروسی ...ک خاندان و فامیل نفهمیدن..چون ازدواج دوممه کس یجز خانواده نمیدونه ...ن ...

برین مشاور به نظرم

کنترلشو باید یاد بگیره 

یعنی چی یهو وحشی میشه

اگه نمیتونه یا گذشته ت کنار بیاد غلط کرد اومد جلو 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وای رفتارای سمی اکسمه دقیقااز همین کوچولوها شروع میشه و کم کم بدتر میشهمنو واقعا خدا نجات داد

خب نمیتونم باور کنم قراره بدتر بشه!..من میترسم واقعا ب بدتر شدنش فکر کنم