2777
2789
عنوان

سر نگه داشتن مادر بزرگم دعواس

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست
غریزه حکم میکنه از کسی که بدنیا اوردی مراقبت کنی ولی حکم نمیکنه از کسی که بدنیا آوردت مراقبت کنی؟ نه ...

نخیرم غریزه بچه زیاد قوی نیست اما مادر از بچه مراقبت میکنه چون توی ژن و زیست بدنشه اینم اصل بقاست که بدن و احساسات مادر جوری تنظیم شده که از بچه مراقبت کنه تا بچه نابود نشه ، اما بچه دیگه تو بزرگ سالی اون حس و غریزه رو نداره چون دیگه واسه بقا نیازی به مادر نداره 

اگه یه سالمند پوشکی که یه قدمم نمیتونه راه بره یه تیکه گوشت شده یه روز حتی مراقبت میکردی میدیدی که چطور زندگی ادم بهم میخوره ،خانواده خود بچه نابود میشه به خاطر مادر

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارعه و بچه هام باید ب این فکر کنندر اینده ای ن چندان دور خودشون پیر میشن و ممکنه محتاج فرزنداشون بشن ...

نه لزوما 

میتونن عبرت بگیرن و با فرزنداشون رفتار درستی داشته باشن . پس انداز کافی و هوش مالی داشته باشن 

و شاید اصلا فرزندی نداشته باشن 🙂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی ما یه دوره مجبور شدیم

عزیزم 🥹

درک میکنم که اذیت شدین 😔

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه لزوما میتونن عبرت بگیرن و با فرزنداشون رفتار درستی داشته باشن . پس انداز کافی و هوش مالی داشته با ...

از کجا معلوم مادربزرگ اسی بد بوده باشه؟؟

یعنی شما مادرتونو اگر ناتوان باشن نگه نمیدارید؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
از کجا معلوم مادربزرگ اسی بد بوده باشه؟؟یعنی شما مادرتونو اگر ناتوان باشن نگه نمیدارید؟

نگفتم بد بوده . گفتم این شرایط رو هم در نظر بگیریم 

نه من هیچکس رو نگه نمیدارم . هرکس مسئول زندگی خودشه 

البته هیچوقت هم از کسی توقعی نداشتم برام کاری کنه 

نگفتم بد بوده . گفتم این شرایط رو هم در نظر بگیریم نه من هیچکس رو نگه نمیدارم . هرکس مسئول زندگی خود ...

شما زیاد از حد خودخواهی

اگ شرایطشو داشته باشید ولی کوتاهی کنید ادم خود خواهی هستید

کمی انسانیت بد نیست

الان مردم دست غریبه رو میگیرن چه برسه ب پدرومادر

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
شما زیاد از حد خودخواهیاگ شرایطشو داشته باشید ولی کوتاهی کنید ادم خود خواهی هستیدکمی انسانیت بد نیست ...

خودخواه بودن همیشه بد نیست 

وقتی اشتباهه که شما از دیگران سوءاستفاده کنید که کارتون راه بیفته و بهشون آسیب بزنید 

اما اینکه الویت خودتون باشید و نه توقعی از کسی داشته باشید و نه توقعشون رو برآورده کنید اشتباه نیست

من دومی‌ هستم 

حتی تو بدترین شرایط هم از کسی توقع ندارم و اصلا مشکلاتم رو به هیچکس نمیگم