دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برا عمل بینیم پوستم خراب شده ولی بازم ارایش نمیکنم برام مهم نیست میگن اعتماد به نفس داری
پس بگو صد در صد دارم و بهش افتخار میکنم🤍🌱
حس بدی نداشته باش باور کن همین آرایشی که همه خانوما توی ایران الزامی میدوننش توی ۶۰ سالگی معلوم میشه که چقدر آسیب زده به پوستشون
مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت میفهمید که آدمها توی قومیتهای مختلف چه خصلتهای عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی میکنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده میکنن. هیچکس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمیذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمیکنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدمهاش. این حرفها فقط باعث تفرقهافکنی و تنفر قومیتها نسبت به هم میشه.
اصلا به حرفاشون گوش نکن اسی .من به خاطر همین حرفا تا وارد دانشگاه شدم کرم پودر و پنکیک و ... به مرور پوستم خراب و داغون شد
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
دقیقااا امیدوارم منم خودم بمونم و تحت تاثیر قرار نگیرم
افرین هنوز ترم اولی
بهت حق میدم زود تحت تاثیر حرفا و رفتار دیگران قرار بگیری منم اوایل همینطور بودم اما میخوام بهت بگم که دانشگاه همون دبیرستانه اما مختلطه زیاد به خودت سخت نگیر
خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند
منم مثل خودتم یه ضدآفتاب و یه رژ لب میزنم تازه اتفاقا به نظرم خیلی زیادیه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اونموقع آرایشم کمی کرم پودر و بالم لب بود هیچ پسری بهم حتی سلام نمیکرد دخترای خوشگل و شیطون کلاس حسابم نمیکردن و بهم با چشم خفت نگاه میکردن بچه مثبته چیزی از مد و دوستی و .. حالیش نیس تنها بودم چند نفر کنارم داشتم که نبودن بهتر بود بعد کم کم آرایش کردم برای خودم اوایل از سر عشق و کراش بود بعد سر حرص بعد بخاطر خودم شخصیتم بود شروع کردن به کنایه چقدر میمالی رژت اصلا نمیره و ... در حالی که خودشونم همون کارو میکنن 😮💨 مردم همینن فکر خودت باش