2777
2789
عنوان

مم ازدواج دوم همسرمم امروز فیلم عروسی قبلیشو

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 76 پست
فیلمشوچرا باید نگه داره؟

تو خونه قبلی وسیله ها انبار بود الان من اومدم چن سال اونجا بودیم تاره جابجا شدیم وسیله هارو از انبار قبلی دراوردم گفت همش دورریختنیه نیارشون من با ماشین خودم اوردم ولی اشتباه کردم‌واقعا

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا مهم اینه الان پیش توعهمردا ک مث ما زنا نیستن ک یادشون بمونه جزئیاتو

اتفاقا سر سفره شام‌گفتم‌راستی فیلم عروسی قبلیت هنوز هست باتعجب نگام‌کرد‌گفت‌مگه فیلم‌داشتم‌من گفتم نمیدونم بعد خندید گفت ی چیزیت شده

هرچه دادم به اوحلالش باد
الان که دیده کاریش نمیشه کرد ولی باید به این فکر کرد چرا فیلمش هنوز هست مگه نباید نابود میشد بعد طلا ...

این شوهر من تو این چیزا شیش میزنه الان حتی نمیفهمه قبلا زن داشته چ برسه این چیزارو‌جم‌کنه بندازه دور

هرچه دادم به اوحلالش باد
خیلی سخته نگاش نکنیم نمیشه نگاش کنی دلت سنگین میشه درک میکنم ولی به این فکر کم اون نگاه های عاشقانه ...

چ قشنگ‌گفتی ممنونم عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد

هر کی بود حالش بد‌ میشد طبیعیه فردا بهتر میشی

ولی عزیزم منطقی به قضیه نگاه کن وقتی طلاق گرفته یعنی دل خوشی از هم ندارن..مهم الانه که شوهر خوبی برا تو باشه

اگه بچه داره نگه دارین میدین به بچش

هر کی بود حالش بد‌ میشد طبیعیه فردا بهتر میشیولی عزیزم منطقی به قضیه نگاه کن وقتی طلاق گرفته یعنی دل ...

مرسی عزیزم نه خداروشکر بچه خداشتن خودمون بچه مشترک‌ داریم

هرچه دادم به اوحلالش باد