2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 288 پست
خب شما تا طبیعی زایمان نکنی چرا باید واژنت گشاد بشه؟در حد نزدیکی مکرر واژن ب حالت اولیه برمیگره اما ...

برای همه میش نمیاد این موضوع مگر اینکه بچه خیلی درشت باشه.ولی خوب غیرقابل کتمانه ،تو طبیعی این اتفاق پیش میاد برای یکسری.

پس شما هم قبول دارید با عرض معذرت که واژن بازتر میشه تو زایمان طبیعی ؟؟

اره نمیدونم چرا بعضی کاربرا میگن نه همون شکل میمونه اصن مگه میشه 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب ؟؟؟؟شما یه مثال بی منطق داری میزنی !!!سردرد نیست که من ندونم علتش چیه !!یا خوب شدن یا نشدن !!مثل ...

نه جانم هر چقدرم بگین حرفتون برا همه چند میلیون خانمی که طبیعی زایمان کردن صدق نمیکنه. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

درسته بقول اون خانوم خیلیا خوش زا هستن و خیلیا سخت زا

بله ،ولی یه چیز دیگه هم اینه که اگر بچه دوم باشه ،آدم زورش میاد هم بخیه طبیعی رو تو بدنش داشته باشه و هم سزارین رو.حد اقل از یک طرف بدنش بخیه خورده باشه.

بخاطر همین میگم اکر اولی طبیعی بود بهتره دومی هم طبیعی باشه و اگر سزارین بود دومی هم سزارین.خیلی ظلمه هر دو رو تجربه کنی.

زایمان طبیعی داشتم خداییش هیچ عوارضی نداشته ولی امان ازسزارین جای بخیه طاهرشکم روبدکرده وخارش داره ج ...

چند وقته سزارین کردید؟ 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی گشادی

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎