2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 236 پست
عکس از ریه نخواست؟

دو دفعه

یکبار همون اول که مریض شد عکس گرفتم. دکتر گفت کمی ملتهبه. دفعه دوم گفت بستری. آزمایش خون گلبول سفیدش ۱۴۰۰۰ بود. نرمالش تا ۱۰۰۰۰ هست. Ldh هم ۵۹۰ بود 😭

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم برم هگزین دادم که خلطی شدیعنی دستمو گود کنم از وسط کمر به سمت بالا ضربه بزنم ؟؟؟

اره دقیقا. اروم اروم صربه بزن خلط بیاد بالا

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من بچه هام بدنشون پر دونه شده علاعم همین ویروسه یا نه

اره

پسر منم کهیر میزد. بخدا اینقدر میترسیدم. بعد توی منابع خارجی دیدم از علائمشه. آنتی بیوتیک دادی به بچه هات؟

دونه ها خودبخود خوب میشن بعد چند ساعت؟ 

دو دفعهیکبار همون اول که مریض شد عکس گرفتم. دکتر گفت کمی ملتهبه. دفعه دوم گفت بستری. آزمایش خون گلبو ...

وای خدا من میترسم 

دکتر از من نخواست عکس بگیرم

سرفه هاش کم شده ها ولی خب میگم خلطیه

کلا قدرت سرفه ش کم شده 

دخترم اصلانمیتونست بخابه روزی دوقاشق بهش میدادم تموم شدرفت.خواهش میکنم گلم واسه گلودردم عالیه

میشه نحوه درست کردنش. و بگی بی زحمت

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
اره اخبار صحبت کرده ممنونم ازت خیلی امشب وقت گذاشتی جواب دادی به سوالامالهی که پسرت زود زود خوب میشه ...

ممنون عزیزم. انشالله بچه شما هم زود خوب بشه و این روزا به سلامتی بگذره