2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4855 بازدید | 236 پست
دختر منم سرفه هاش وحشتناک خشک و صدادار بود دکتر شربت خلط اور داد الان سرفه هاش کمتر ولی خلطی شدهالان ...

خلطی که میشه خوبه. وقتی خلطی میشه برم هگزین و پروسپان داد دکتر و اینکه وقتی سرفته میکرد دکتر گفت دستت رو گود کن از پشت پایین ریه به سمت بالا بزن پشتش تا خلط بیاد بالا و دفع بشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم باشه چشم ممنونم ازت

فدات عزیزم. انشالله خدا شفا بده به همه مریضا همینطور جگرگوشه های ما 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
براسرفه فقط فقط دونه به بخرین ازعطاری ۵تا۸دونه شو بندازین تولیوان ابجوش ۳تا۴ساعت غلیظ بشه هر۸ساعت ۱ق ...

من برادرم متخصص طب سنتیه دیگه طبق دستوراتش میریم😅😅

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

نمیدونم این چیه افتاد به جون مردمدامادمون‌گفت انگار امشب اخبار راجع به این ویروسه حرف زده شما خبر ند ...

نه نشنیدم اصلا

من فکر کنم این یه سویه کروناست هر دفعه یه جوره پارسال پسرم نزدیک عید گرفت سرفه خیلی شدید طوری که بچم داشت ریش نابود میشد ۲۴ ساعت سرفه میکرد خواب و لیداری همه شربتهای ضد سرفه دادن اثر نکرد اخر اسپری دادن خوب شد امسالم گرفت تبش یه شب بود و دماغش کیپ شد نمیتونست نفس بکشه خودم هم همینطور شدم ولی بعدش کهیر زدم که اون خیلی اذیتم کرد

خلطی که میشه خوبه. وقتی خلطی میشه برم هگزین و پروسپان داد دکتر و اینکه وقتی سرفته میکرد دکتر گفت دست ...

اره منم برم هگزین دادم که خلطی شد

یعنی دستمو گود کنم از وسط کمر به سمت بالا ضربه بزنم ؟؟؟

فدات عزیزم. انشالله خدا شفا بده به همه مریضا همینطور جگرگوشه های ما

الهی آمین عاقبت به خیر باشی 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
الهی عاقبت به خیر بشی ممنونم از دعای خیرت به خدا تمام عمرم جنگیدم ازش جدا بشم بیماری روانی داره با د ...

الهی بمیرم برات

الان دیگه افسوس خوردن فایده نداره

خودت هم مادر و هم پدر بچت باش

شوهرتم که مشکل روانی داره دست خودشم نیست شاید اگه مشکلی نداشت اینطور نبود

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!