دختر منم سرفه هاش وحشتناک خشک و صدادار بود دکتر شربت خلط اور داد الان سرفه هاش کمتر ولی خلطی شدهالان ...
خلطی که میشه خوبه. وقتی خلطی میشه برم هگزین و پروسپان داد دکتر و اینکه وقتی سرفته میکرد دکتر گفت دستت رو گود کن از پشت پایین ریه به سمت بالا بزن پشتش تا خلط بیاد بالا و دفع بشه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فدات عزیزم. انشالله خدا شفا بده به همه مریضا همینطور جگرگوشه های ما
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نمیدونم این چیه افتاد به جون مردمدامادمونگفت انگار امشب اخبار راجع به این ویروسه حرف زده شما خبر ند ...
نه نشنیدم اصلا
من فکر کنم این یه سویه کروناست هر دفعه یه جوره پارسال پسرم نزدیک عید گرفت سرفه خیلی شدید طوری که بچم داشت ریش نابود میشد ۲۴ ساعت سرفه میکرد خواب و لیداری همه شربتهای ضد سرفه دادن اثر نکرد اخر اسپری دادن خوب شد امسالم گرفت تبش یه شب بود و دماغش کیپ شد نمیتونست نفس بکشه خودم هم همینطور شدم ولی بعدش کهیر زدم که اون خیلی اذیتم کرد