2777
2789
عنوان

راستشو بگید حق با منه یا نه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
ای وای چه دردناک بهتره ساکت نباشی ولی عجب زنیه زن بابات خیلی دیگه خوش به حالش شده

چیکار کنم بخدا حرصی شدم ظهری از شدت عصبانیت نمیدونستم چیکار کنم اینقدر بریز بپاش میکنه این بعد من تو هرج ناهارم موندم

بخدا موجودی کارتم ۳۰۰ تومنه اینقدر مراعات بایام‌میکردم هیچی پول ازش نگرفتم بخدا تا امروز کا حرصی شدم بزور‌گرفتم اونم ۲ تومن بیشتر نداد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
چقد عوضی شده به جنگ بکشه حقتو بگیر

چجور بگیرم نمیده بابام  دلش نمیاد بده نمیتونه جلو زنش بگیره میخواد ما از اینور خرج نکنیم تعادل ایجاد شه

خسته ام میترسم پول تعمیر خونه مامان زن بابام بده فکر کنم برای همین ادمده بودن اینجا ای خدا 😭

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنمچون شرایطم مشابه توئه 🫠

چطور عصبانی نمیشی

چجور بگیرم نمیده بابام دلش نمیاد بده نمیتونه جلو زنش بگیره میخواد ما از اینور خرج نکنیم تعادل ایجاد ...

💔💔💔

جنگ راه بنداز اصلا طلاهاشو بدزد برو بفروش با پولش

از مادر ناتنیت چندشم شد

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

با اجازه اسی قابل توجه های خانم های خسیسی که نمیخورن نمیپوشن نمیگردن ، آهای بدبختا هیچکس مدال طلا گر ...

بخدا مردا بی عقلن زنا برای بچه هاشون جمع میکنن 

من مادرم تمام دغدغش ما بودیم نیست بمونه همه چی داره خرج یه زن غریبه سیاه بد اخلاق میشه متنفرم ازش 

💔💔💔جنگ راه بنداز اصلا طلاهاشو بدزد برو بفروش با پولشاز مادر ناتنیت چندشم شد

یه قیافه و هیکل وحشتناک بزرگی داره

من خودم تپلم ولی این هیکلیه گنده اس می‌ترسی ازش اینقدر بداخلاق و بد دهنه

ای خدا لعنت کنه اونی که اینو معرفی کرد

خودت شوهر و بچه داری؟شما همون نیستی پدرش متخصص داخلی بود ؟

نه عزیزم متحصص داخلی کجا بود

نه من مجردم

چطور عصبانی نمیشی

من متاهلم

شاید هر چند ماه بابامو نبینم

فقط خدا میدونه که چقدر حرص میخورم

از اولم از این زن متنفر بودم

بابام هیچ وقت محبت کلامی نداشت

الان صد درجه بدتر شده…

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
یه قیافه و هیکل وحشتناک بزرگی دارهمن خودم تپلم ولی این هیکلیه گنده اس می‌ترسی ازش اینقدر بداخلاق و ب ...

گفتم که ازش بدزد 

زنیکه ی عوضی 

پول باباته نه اون که عذاب وجدان بگیری

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من متاهلمشاید هر چند ماه بابامو نبینمفقط خدا میدونه که چقدر حرص میخورماز اولم از این زن متنفر بودمبا ...

خاک تو سرش کنن

من‌مادر ندارمواقعا پدر هم ندارمهیچی ب هیچیحلال نمیکنم این زنو

من نمیدونم چجور اینقدر ذاتشون خرابه 

گفتم که ازش بدزد زنیکه ی عوضی پول باباته نه اون که عذاب وجدان بگیری

کاش بدزدنش طلاها مال خودشون ولی دیگه اینو برنگردونن

چیکار کنم بخدا حرصی شدم ظهری از شدت عصبانیت نمیدونستم چیکار کنم اینقدر بریز بپاش میکنه این بعد من تو ...

خلاصه ساکت نمون خیلی پروهست اصلا چرا باهمچین کسی زندگی میکنه بابات‌؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔