2777
2789
عنوان

راستشو بگید حق با منه یا نه😭😭😭

255 بازدید | 32 پست

خانما من خیلی پول نیاز بودم 

بعد پدرم همیشه میگفت نه ندارم یا اگر میداد با منت

در حالی که من همیشه کمک دست و قانع بودم😭😭

دیشب رفتم خونه پدرم بخدا کل صندلی های  عقب پر پلاستیک بود کلی خرید زن بابام کرده بود تا اینجاش شاید بگید بتونه ولی خانواده زن بابامم بودن خواهراش مادرش بچه های خواهرش  برای همشون خرید کرده بود از جیب خودش

بابامم یکم خودش عصبانی شده بود مثل اینکه بدون اطلاع چنین کاری کرده بود ولی بازم بقران مجید یه عروسک تو باکس طلایی  گرفته بود برای بچه ی خواهرش من تو زندگیم اینجور ندیده بودم بقران کور شم دروغ بگم ادکلن گرفته بود خودشم می‌ترسید بگه چند گرفته

همشون هم از ایران مال و ... خریده بود پلاستیکاش مال مجتمع های تجاری گرون و بزرگ بودن

و بعد پدرم هیچی بهش نگفت باورتون میشه؟؟

اصلا نوش جونش

پدرم تا حالا برای من یک گوشواره نگرفته ببینید دیشب چی دیدم رو کابینت

یعنی یک شب رفتم با خاک یکسان شدم برگشتم

بخدا ما بچه هاشیم دلش نمیاد برای ما خرج کنه

بعد زنش اینقدر ازش واسه فامیلش و خودش میکشه براش مهم نیست

خدا وکیلی شما از باباتون ۵ تومن بخواید بگه ندارم بعد اینقدر برای فامیل زنش بریز بپاش کنه 

نگید پول خودشه من اینقدر بدبختی و حسرت نکشیدم مادر من دکتر نمی‌رفت تا این پولها جمع شه که این خانم اینقدر بریز و بپاش کنه رواست من دختر بابامم یه گوشواره تو گوشم نبوده باشه بعد بابام زنش دوتا دستش پر النگو و گوشواره اینقدر سنگین داره مجبوره هی در بیاره

تازه بازم رفته طلا گرفته 

من به عنوان دختر مجرد بابام حقی ندارم ؟؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اینم چیزی که رو کابینت دیدم😭

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم شیشه عطر رو میشکوندم‌ عروسک رو هم ریز ریز میکردم بی شوخی

بخدا خیلی ناراحتم بابام هیچی پول نمیده امروز رفتم بازار هی زنگ میزد خرج نکن بعد من اصلا هیچوقت ازش پول نمیگیرم خودم‌پدرم در اومده تو مشکلات و فقر ولی وقتی دیدم اینقدر بریز بپاش کردن حرصی شدم

یعنی واقعا اگر می‌دیدی یه ماشین پر زن بابات خرید کرده برای خانوادش واکنشت چی بود

با اجازه اسی قابل توجه های خانم های خسیسی که نمیخورن نمیپوشن نمیگردن ، آهای بدبختا هیچکس مدال طلا گردنتون نمیندازع بخاطر قناعتتون نمیگن آفرین ،یکی پیدا میشه اینطوری مال شمارو خرج می‌کنه عشق حال می‌کنه برای بچه ی غریبه کادو میگیره شما دور از جونتون نیستین 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
بخدا خیلی ناراحتم بابام هیچی پول نمیده امروز رفتم بازار هی زنگ میزد خرج نکن بعد من اصلا هیچوقت ازش پ ...

جدی باید سلیطه باشی‌ یه کار کن زن بابات بیفته به جون بابات پول بده شرت کم بشه ====))))))

🍷🌊You'll be the saddest part of me

به امام حسین داری.حالا چکاره از دست ما بر میاد.بگو واست انجام بدیم

بخدا ندارم بقران من ندارم

بخدا یروزایی بود پول ناهار نداشتم من اصلا خونه بابام نیستم خونه خواهرم که یه شهر دیگه اس خالیه خونش میشینم که نزدیک باشه به اسکله 

هیچی به من پول نمیدن بخدا هیچی ندارم تو قسط خفه شدم اینقدر کار میکنم آخرشم هیچ

من اصلا طلا هیچی ندارم بخدا هیچی