2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت که نگه نمیداره دخترمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خودت همه جا ببرش یا شوهرتو مجبور کن بمونه بالا سر بچش مادرشوهرت هییییچ وظیفه ای نداره وظیفه شوهرت ...

شوهرش سرکار میبره چجوری بچه با خودش ببره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عزیزم خدا ب دلت آرامش بده ♥️قابل باشم برا سلامتی دخترت هزار تا صلوات می‌فرستم و ی سوره یاسین میخونم ...

ممنونم عزیزم از محبتت

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کاش نزدیک من بودی میوردیش پیش منببرش مهدکودک تاساعت ۲که شوهرت میادبره برش داره

ممنونم از محبتت

مهد نمیمونه خیلی تلاش کردم

۲۶ روز

چقدر زیاد😔😔😔 بمیرم برات اسی خدا به دخترت سلامتی بده... براش ۷۰تا حمد میخونم ان شاالله خدا ازم قبول کنه😭😭😭😭😭😭

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
الهی خدا به بچه ات سلامتی بده روزهای شادی وسلامتیشو ببینی به خواهرشوهرت بگو تو جای من زمین گرده شای ...

من از زحمات مادرشوهرم واقعا سپاسگزارم دمش گرم

خدا برا هیچکس نخواد

شایدم همراهی با من و شوهرم تو این موقعیت انتظار بیجایه

خیلی هم از نظر روحی اذیت شدن و گریه و زاری کردن

چقدر زیاد😔😔😔 بمیرم برات اسی خدا به دخترت سلامتی بده... براش ۷۰تا حمد میخونم ان شاالله خدا ازم قبو ...

خدا نکنه عزیزم

روزای سختش تموم شده

فقط دو دوره دیگه بستری داره

به قول معروف ماهی رسیده به دمش

خدا نکنه عزیزمروزای سختش تموم شدهفقط دو دوره دیگه بستری دارهبه قول معروف ماهی رسیده به دمش

خدا رو شکر... به امید خدا مادرشوهرتون هم راضی میشه با عشق از دختر گلتون مواظبت کنه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...