2777
2789
عنوان

چه تاپیکایی بیشتر توی سایت به دعوا ختم میشن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 66 پست
تاپیکای مذهبی و سیاسی که یه سریا توپشون پره و میان سر ماها خالی میکنن مشکلاتشونو.فکر میکنن بخاطر دوت ...

انگار کلمات رو از قبل آماده کردن برای دعوا

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اتفاقا کسایی که متاهل میشن کارشون راحت تر میشه متاسفانه چشم بد همیشه میشه رو یه گروه

اره بابا آدمی ک بخدا کاری کنه بکنش تو شیشه آخرش کار خودشو پیدا می‌کنه ولی اینجا میگن مطلقه ها میخان شوهر های مارو بدزدن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار یکیو دیدم اینجا نطر داد معتقد بود همه مطلقه ها یه عیب خیلی بدی دارن که طلاق گرفتن😐جالب اینجاست ...

البته اینجا هم دیدم یه نفر می‌گفت طلاق گرفتن شهامت میخواد که هر کسی نداره 

اون کسی که میسوزه و می‌سازه عرضه نداره شهامت نداره 

دیگه والا افتخارش نمی‌دونم چی هست 😐💔نه اون کسی که میسوزه و می‌سازه افتخار داره 

نه طلاق  گرفتن 

یکی شهامت داره میمونه و زندگیش رو میسازه 

یا اینکه بزرگی می‌کنه به خاطر بچه های تحمل می‌کنه این واقعا بی عرضگی نیست یا اینکه 

دلیل نمیشه شهامت نداشته باشه 

یه نفر دیگه هم واقعا شهامت به خرج میده و خودش رو از یه زندان آزاد می‌کنه 

اما واقعا چیزی نیست که بهش افتخار کنی و بقیه رو خرد کنی 

خیلی رک می‌گفت کسی که طلاق نگرفته شهامت نداره

اره بابا آدمی ک بخدا کاری کنه بکنش تو شیشه آخرش کار خودشو پیدا می‌کنه ولی اینجا میگن مطلقه ها میخان ...

دقیقا

یه حرفایی میزنن دل زنایی که طلاق گرفتن رو میشکونن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷