2777
2789
درکت میکنم و گریه ام گرفت چون خودمم همینممادریم، تا اون لحظه که از این دنیا بریم چشممون دنبال جگرگوش ...

فدات قوربونت برم ممنون از دعای قشنگت خدا بچه هاتو واست نگه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من لهت گفتم ژنهایی که بررسی کرده، مسخص نیست و بهت گفتم نتیجه ازمایشت رو ببر خود پزشکی که واست ا ...

یعنی عزیزم به پزشک بگم آزمایش هول ازوم بنویسه که قطعی تشخیص بدن

خوب فدات دوبار تست عرق داد یه بارش ۵۸شد دفعه دوم ۴۷شد بعدش دوبارم عکس ریه انداختم پاک بود یه بارم نو ...

دقیقا بچه شما نیاز به ویزیت یه پزشک متخصص داره.

صدای ریه رو گوش بده. نوار ریه بگیره.

دقیقا بچه شما نیاز به ویزیت یه پزشک متخصص داره.صدای ریه رو گوش بده. نوار ریه بگیره.

بردم فوق تخصص ریه گفت سرفه هاش از ریه ش نیست صدای ریه شو گوش داد دستگاه گذاشت پشتش گفت احتمال زیاد سینوزیته 

بردم فوق تخصص ریه گفت سرفه هاش از ریه ش نیست صدای ریه شو گوش داد دستگاه گذاشت پشتش گفت احتمال زیاد س ...

خب درمان سینوزیت داد؟

تشخیصش چی بود؟

ببین بچه رو ده تا دکتر نبری اخرشم ندونی چکار میخای بکنی

اره گلم کرمانشام

بنظرم یبار هزینه کن 

از مطبش وقت بکیر که راحتتره. بیا تهران و برگرد. به منشیش بگو اول وقت بهت وقت بده.

همین مرکز طبی تست عرق بده که معتبره.

قطعا هزینه رفت و امدت به تهران و ویزیت مدرسی کمتر از ازمایش ژنتیکه مجدده.

خب درمان سینوزیت داد؟تشخیصش چی بود؟ببین بچه رو ده تا دکتر نبری اخرشم ندونی چکار میخای بکنی

بقول شما ده تا دکتر بردم ،اول بردم دکتر مهرجردی متخصص اسم وآلرژی دوتا اسپری و شربت نعوتادین داد بعد بردم دکتر عفونی کودکان دکتر کیقباد غدیری ایشون تست عرق نوش بعد از جواب تست عرق گفت برو پیش دکتر مدرسی بعدش رفتم پیش متخصص کودکان دکتر بابک طیبی ایشون ازمایش ژنتیک نوشتن ده روز مانده بود جواب ژنتیک بیاد بردم دکتر فوق تخصص ریه و آسم وآلرژی اسمش مهدی سلیمی البته دکتر کودکان نیست،ایشون تشخیص سینوزیت دادن قرص فارانیت و دوتا قطره بینی و قرص نعو تادین نوشتن گفتن پسرت سر ده روز خوب میشه اما همچنان سرفه داره

بنظرم یبار هزینه کن از مطبش وقت بکیر که راحتتره. بیا تهران و برگرد. به منشیش بگو اول وقت بهت وقت بده ...

بن نظرتون بیام چندروز کارم طول میکشه اخه یه بچه دیگه دارم مدرسه ایه

بنظرم یبار هزینه کن از مطبش وقت بکیر که راحتتره. بیا تهران و برگرد. به منشیش بگو اول وقت بهت وقت بده ...

کاش همون اول میاوردم پیش دکتر مدرسی همسرم همکاری نکرد خیلی اصرار کردم قبول نکرد

بقول شما ده تا دکتر بردم ،اول بردم دکتر مهرجردی متخصص اسم وآلرژی دوتا اسپری و شربت نعوتادین داد بعد ...

ببین منم میگم جدای از پول، اعصابتم خرج کردی. همون دفعه اول میومدی، تکلیفت مشخص میشد.

ببین منم میگم جدای از پول، اعصابتم خرج کردی. همون دفعه اول میومدی، تکلیفت مشخص میشد.

عزیزم پسرمو بیارم تهران پیش دکتر مدرسی چندروزی کارم طول میکشه؟اخه یه بچه دیگه دارم مدرسه ایه