2777
2789
سرچ کرم فوق آلرژی کودک دارهفاطمه زارع مهرجردیمطمئن باش فوق ریه کودکانم دارهحتی فوق عفونی کودکانم خوب ...

بخدا پارسال بردم پیش مهر جردی مطبش هست مسکن ساختمان حکیم ایشونم چندتا اسپری و شربت نعوتادین داد

گلم شهرمون متخصص آسم وآلرژی کودکان زیاد داره متخصص ریه کودمان نداره

متخصص عفونیم بردم ،بردم پیش دکتر کیقباد غدیری ایشونم باز تست عرق نوشتن و دوتا اسپری دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا پارسال بردم پیش مهر جردی مطبش هست مسکن ساختمان حکیم ایشونم چندتا اسپری و شربت نعوتادین دادگلم ش ...

داروهاشو مصرف کن بزرگتر میشه خوب میشه

برای راحت کردن خیالتم اون آزمایش رو انجام بده

سلامت باشید.درکتون میکنم عزیزمتوکل به خداامیدوارم بزودی خوشحال و شادبشی

ممنون گلم ببخشید میشه بگید چی خوندید که اینقد اطلاعاتتون درمورد ژنتیک وسی اف بالاس

ممنون گلم ببخشید میشه بگید چی خوندید که اینقد اطلاعاتتون درمورد ژنتیک وسی اف بالاس

بیولوژی

اما منم مادرم با همین استرسهاییکه شما میکشی و برای همین همشو بلدم

همه ی ما مادرا یه مدلیم

ژن های مربوط به سی اف و زده کلا منفی.

گفته دوباره آزمایش بدی آزمایش های تکمیلی بفهمی دلیل بیماری بچه چی می‌تونه باشه چون سی اف نبوده اینو گفته

مثلا گفته این نیست حالا برای فهمیدن بیماریش باید آزمایش های دیگه بدی 

پناه بر خدا گلم انشالا که نیست،ببخشید وقتتو گرفتم نگران پسرمم،فدای محبتت ممنون که اینقد با حوصله جوا ...

سلام 

من لهت گفتم ژنهایی که بررسی کرده، مسخص نیست و بهت گفتم نتیجه ازمایشت رو ببر خود پزشکی که واست ازمایش رو نوسته ببینه.

شما نسخه رو نداری یعنی نمیدونی پزشک چی از ازمایشگاه خواسته.

و بازممیگم ازمایشگاهم ننوشته کدام جهشها رو بررسی کرده و راجع به پروباند اظهار نظر کرده.

نی نی سایت جای تسخیص بیماری نیست.

هیچکسی ولو پزشک، تسخیص از راه دور نداره. که بگه بیمار سی اف یا اسم یا pcd.

من بارها نتایج مرکز طبی کودکان رو دیدم ، پنجاه جهش شایع سی اف رو لیست کرده بود و بررسی میکرد و بعدش اگر همچنن تست عرق مثبت بود و بیمار علامت داست، توصیه به ازمایش هول اگزوزوم میکردیم .

تشخیص سی اف، بر اساس تست عرق هست. و اکر تست عرق مشکوک باشه و بیمار علامت داشته باسه، ازمایش ژنتیک میدن.

مهمترین علامت سی اف

مسکلات تنفسی و عفونت های مکرر

کمبود وزن در کنار اشتهای خوب

مدفوع چرب

مشکلات الکترولیت

بیولوژیاما منم مادرم با همین استرسهاییکه شما میکشی و برای همین همشو بلدمهمه ی ما مادرا یه مدلیم

موفق باشی عزیزم

مادر بودن خیلی سخته خیلی،زره زره وجودم داره آب میشه از غصه پسرم یک ساله دچار آپنه خواب شدم یک شب خواب راحت ندارم شبا توخواب یا خفه میشه یا جیغ میکشم یا گریه میکنم

پسر بزرگم کلاس سومه طفلی مادرش بمیره تا من نخوابم نمیخوابه میگه مامان تو خواب خفه میشی تازودی بیدارت کنم،

اگه میدونستم بچه اینقد سختی داره بخدا هیچ وقت بچه نمیاوردم نه اینکه بچه دوست نداشته باشم اتفافا از بس بچه دوستم میگم بچه نمیاوردم من طاقت یک لحظه ناراحتی بچه هامو ندارم نمیدونم چطور دوساله دوام آوردم هرروز شاهد سرفه ای پسرمم میبینم زجر میکشه و کاریم از دستم برنمیاد

تشخیص سی اف، بر اساس تست عرق هست. و اکر تست عرق مشکوک باشه و بیمار علامت داشته باسه، ازمایش ژنتیک می ...

سلام فدات چه خوب شد اومدی تاپیکم امشب خیلی ناراحت پسرمم

موفق باشی عزیزممادر بودن خیلی سخته خیلی،زره زره وجودم داره آب میشه از غصه پسرم یک ساله دچار آپنه خوا ...

درکت میکنم و گریه ام گرفت چون خودمم همینم

مادریم، تا اون لحظه که از این دنیا بریم چشممون دنبال جگرگوشه است و من همیشه میگم یا خدا به حق بزرگیت حتی دشمنم رو با بچه اش امتحان نکن.

ایشالا بزرگ میشن و لذتشونو میبری

تشخیص سی اف، بر اساس تست عرق هست. و اکر تست عرق مشکوک باشه و بیمار علامت داشته باسه، ازمایش ژنتیک می ...

خوب فدات دوبار تست عرق داد یه بارش ۵۸شد دفعه دوم ۴۷شد بعدش دوبارم عکس ریه انداختم پاک بود یه بارم نوار ریه گرفتم اونم خوب بود،چهارسالو هفت ماهشه۱۶کیلو قدشم۱۰۳ یکم لاغره اشتهاش و تحرکش خوبه

روزی یه بار یا دوبار بیرون روی داره مدفوعش چرب نیست وقتی میشورمش معذرت میخوام زود پاک میشه،فقط سرفه داره سرفه هاشم دقت میکنم از گلوشه از ریه ش نیست یکمم خلطیه خلط از گلوشه