اگه یه روز دختری که نامزد یا زنتون بود رو کنار یکی دیگ ببینید چه حسی پیدا میکنید جدا شدید و خبر ازدواجش میشنوین یا اون کنار یکی دیگ میبینید چه حسی پیدا میکنید ؟؟
این راسته که مردا بعد طلاق زود جایگزین پیدا میکنن و طرف قبلی فراموش میکنن؟
احساس میکنم اگه با یکی ازدواج کردم حتی اگر خدای نکرده بمیره دیگه دلم کسی دیگه ای رو نمیخوام حتی ب ق ...
من جز اون چشم هیچکس نمیداد بنظر من اون خوشتیپ ترین و بهترین مرد روی زمین بود هیچ عیبش نمیدیدم الآنم با وجود اینکه بهم خیانت کرده و میکنه بازم یکی میخواد بیاد نزدیکم حالت تهوع میگیرم به آدمی وفادارم که الان معلوم نیست با کیه و چیکار میکنه😅💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم هنوز جدا نشدم چون طلاق از طرف منه به همین راحتی نمیتونم جدا شم خدا میدونه چقد میکشه اونم قبول نمیکنه طلاقم بده حتی با وجود اینکه گفتم مهریمو و همه حق و حقوقم میبخشم
خلایق هر چ لایقبخدا مطمینم الان پشیمونه چون هرکسی رو دیدم شرایطش مثل شما بود مرده مثل سگ پشیمونه
نمیدونم میاد دادگاه چنان گریه میکنه که همه دلشون میسوزه براش اما همینکه از دادگاه میاد بیرون انگار منو نمیشناسه اصن خیلی وساطت کردن اما من نتونستم ببخشمش چیزی نبود که قابل بخشش باش