2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 71 پست
من خیلی دوسش دارم نمی دونم وابستگی هست یا دوست داشتن ولی الان سه ساله همو دوست داریم ... خانواده مخا ...

ایشالله هر چی به صلاحته برات اتفاق بیافته عزیزم اگه قسمت هم باشین به هم میرسین مطمئن باش  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا کمی راحت شدمممنون

خواهش میکنم 😌🫰

می‌دونید چیه زندگی خیلی شیرین همیشه قسمت خوبه زندگی رو نگاه کنید و خداروشکر کنید 😌

شاید قسمت شما رو خدا جایی بهتر رقم زده باشه 🫰🩷

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

بستگی به میزان علاقه ام به اون خانم داره. اگه دوستش داشتم خب ناراحت میشم و اگه متنفر باشم میگم بدبحا ...

اگه شما بهش خیانت کرده باشین و بخاطر همین ازتون جدا بشه چی ؟

اصن مگه میشه مردی که به زنش خیانت کنه اون دوسش داشته باش که بخواد بعد طلاق پشیمون شه😅

اگه شما بهش خیانت کرده باشین و بخاطر همین ازتون جدا بشه چی ؟اصن مگه میشه مردی که به زنش خیانت کنه او ...

من نظرات دیگه تون توی این تاپیک رو دیدم.

بنظرم همسرتون پشیمونه. هم به دوست دخترش احساس داره و هم نسبت به شما احساس مسئولیت داره.

این آدم اگه واقعا پشیمونه باید حرفش رو در عمل ثابت کنه.

بعضی مردها یک بار خطا میکنن ولی بعدش واقعا پشیمون میشن و به رابطه برمیگردن و دیگه هم خطا نمیکنن. ولی بعضیا هم متأسفانه بعدا خیانت رو تکرار میکنن.

بنظرم فرق بین این دو تا رو میشه از میزان ابراز ندامت و کارهایی که برای بهتر شدن و درست شدن رابطه میکنن، تشخیص داد.

بهترین کار رو کردیادم دو رو روباه صفت

نمی‌خواستم بهترین کار این باش اما مجبور شدم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم وقتی عقد کردیم هزار تومن نداشت این آقا من پا به پاش سختی کشیدم همه جوره درکش کردم و پاش موندم  تا وضعمون بهتر شد اما همینکه یکم وضعش خوب شد بهم خیانت کرد خیلی زور داره زندگی بسازی و تحویل یکی دیگ بدی 

من نظرات دیگه تون توی این تاپیک رو دیدم.بنظرم همسرتون پشیمونه. هم به دوست دخترش احساس داره و هم نسبت ...

پشیمون نبود اصلا حتی برای بیگناه نشون دادن خودش به من تهمت زده و به همه گفته چون زنم خیانت می‌کرده منم از رو لج خیانت کردم منو فروخت ناموس خودش انداخت دهن بقیه که خودش بیگناه نشون بده حتی اگه از این به بعد پشیمون باش هم نمیبخشم 

پشیمون نبود اصلا حتی برای بیگناه نشون دادن خودش به من تهمت زده و به همه گفته چون زنم خیانت می‌کرده م ...

الان که ابراز پشیمونی میکنه هم از این حرفا میزنه؟ ارتباطش رو با اون دختر قطع کرده؟

الان که ابراز پشیمونی میکنه هم از این حرفا میزنه؟ ارتباطش رو با اون دختر قطع کرده؟

بمن ابراز پشیمونی نکرده میاد دادگاه مظلوم نمایی و گریه می‌کنه خودش نیومد دنبالم بقیه رو می‌فرستاد که اونم بخاطر بقیه بود که نگن نرفت دنبال زنش اما الان ماه هاست که با هم ارتباطی نداریم اما مطمئنم هنوزم داره خیانت می‌کنه