2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 71 پست
احساس میکنم اگه با یکی ازدواج کردم حتی اگر خدای نکرده بمیره دیگه دلم کسی دیگه ای رو نمی‌خوام حتی ب ق ...

من جز اون چشم هیچکس نمی‌داد بنظر من اون خوشتیپ ترین و بهترین مرد روی زمین بود هیچ عیبش نمی‌دیدم الآنم با وجود اینکه بهم خیانت کرده و می‌کنه بازم یکی میخواد بیاد نزدیکم حالت تهوع میگیرم به آدمی وفادارم که الان معلوم نیست با کیه و چیکار می‌کنه😅💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جز اون چشم هیچکس نمی‌داد بنظر من اون خوشتیپ ترین و بهترین مرد روی زمین بود هیچ عیبش نمی‌دیدم الآن ...

من خیلی دوسش دارم نمی دونم وابستگی هست یا دوست داشتن ولی الان سه ساله همو دوست داریم ... 

خانواده مخالف چون سطح خانواده مون بالا ترع 😔پسر داییمه.. 

وقتی فکر میکنم از دستش بدم حالم خراب میشه .. 💔

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

خلایق هر چ لایقبخدا مطمینم الان پشیمونه چون هرکسی رو دیدم شرایطش مثل شما بود مرده مثل سگ پشیمونه

شما الان تونستین خودتون رو جلو بکشین با ورشکستگی تون چیکار کردین ؟ 

این تاپیک همه گفتن مهم نیس براشون

حتما مهم نخواهد بود که گذاشت راهمون به اینجا کشیده بشه 

اما من مردایی رو هم دیدم که بعد شنیدن خبر ازدواج زنشون افسرده و معت اد شدن چون دوسش داشتن 

حتما مهم نخواهد بود که گذاشت راهمون به اینجا کشیده بشه اما من مردایی رو هم دیدم که بعد شنیدن خبر ازد ...

آره منم شنیدم که ناراحت شدن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شما الان تونستین خودتون رو جلو بکشین با ورشکستگی تون چیکار کردین ؟

اون موقع بساز و بفروش بودم 

وضعم خوب بود 

بعد ورشکستگی اومدم ترانزیت خریدم افتادم تو جاده

اقا هستم . راننده پروفایلم
اسی الان ازدواج کردی دوباره یاهنوزجدانشدی؟

نه عزیزم هنوز جدا نشدم چون طلاق از طرف منه به همین راحتی نمیتونم جدا شم خدا می‌دونه چقد میکشه اونم قبول نمیکنه طلاقم بده حتی با وجود اینکه گفتم مهریمو و همه حق و حقوقم می‌بخشم 

خلایق هر چ لایقبخدا مطمینم الان پشیمونه چون هرکسی رو دیدم شرایطش مثل شما بود مرده مثل سگ پشیمونه

نمی‌دونم میاد دادگاه چنان گریه می‌کنه که همه دلشون میسوزه براش اما همینکه از دادگاه میاد بیرون انگار منو نمی‌شناسه اصن خیلی وساطت کردن اما من نتونستم ببخشمش چیزی نبود که قابل بخشش باش 

نه عزیزم هنوز جدا نشدم چون طلاق از طرف منه به همین راحتی نمیتونم جدا شم خدا می‌دونه چقد میکشه اونم ق ...

ایشاله کارات روبه راه میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خوبه خط اروپا کار میکنمالان بار دارم برا ارومیه بعدش هم میرم ایتالیا

ان شالله خدا روزیتون رو پر برکت کنه 🙏

ببخشید سوال شخصی پرسیدم🙏

امید وارم توی زندگی تون خوشبخت بشن ..