2777
2789
عنوان

پشمااااام اصلا باورم نمیشه😱

676 بازدید | 37 پست

من یادمه بچه بودم کلاس سوم به پسره بی ادب تو روستا بودیم منو از پشت گرفت و خیلی اذیتم کرد من افسردگی شدید گرفته بودم و از ته دل دعا کردم بمیره بعد چندسال ک از اون روستا رفتیم خبردار شدم که مرده اونم تو بدترین حالت و بی دلیل پسره 15 سالش بود و طوری بوده که از خواب پریده گفته من هیچیز نمیبینم همه چی سیا شده کور شدم بعدم گفتن جاییت درد میکنه اونم گفته نه و تا خواستن برسوننش بیمارستان فوت کرده خیلی پشیمون شدم خیلی خیلی ولی اون موقع من بچه بودم و تخت فشار😔💔

برای شما پیش اومده؟ 

اگ اره چطور دعا کردین مولا چه موقع سر نمازی شب روز یا..؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ب اینجای زندگی کسی اون جوری ک حالم خیلی بد بشه اذیتم نکرده ولی بودن کسایی ک دل شکوندن 

اونم عمم و اکسم 

به خدا واگذار کردم 

دلم نمیاد نفرین کنم . میترسم بلایی سرشون بیاد پشیمون شم .

ولی میدونم ک نمی بخشمشون 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اسم یکیو بگم نفرینش میکنی؟

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

ک.صشرا چیه بابا جمع کن یعنی میخای بگی چون نفرین کردی یهو بعد چندسال خدا یادش افتاد اعه این نفرین کرد ...

یکم شعور لطفا چندسال بعدش نمرده چند ماه یغدش فوت کرد من چند سال خبردار شدم اخه رابطم با اون روستا کلن قطع شده بود و ایتک بنشر خودت مشکوک نیست بدون هیچ دردی بدون هیچ یماری یهو از خواب پا شه کور شه یه بچ 15 ساله بعدم بمیره

تجاوز جن. سی انجور تجاوز نکرد ولی بهم چشم داشت و خودشو میمالید بهم

امیدوارم اون رفتارشو فراموش کنی و حالت خوب شه🌷🌷🌷

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!