2777
2789
عنوان

پشمااااام اصلا باورم نمیشه😱

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 37 پست

اگه میتونی ببخشش چون داره بخاطرنارضایتی توعذاب میبینه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه برای منم دعا کنی؟ 💔دعا کن با یه پسر مومن ازدواج کنم خوشبخت بشم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

اسم دو سه نفرو بگم نفرین کنی بمیرن😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یه نفر عینکی بودنم جلوی جمع به شکل بدی مسخره کرد ک دلم شکست(گفت فلانی زن کور گرفتی؟هر هر خندید)چند س ...

من نفرین نکردم ولی خیلی دلم شکست و ناراحت بودم

چون شوهرمو اژم قصد داشت سرد کنه و از هر فرصتی استفاده می کرد

زمانی که این اتفاق افتاد من یاد حرفش افتادم

من هربار کسی یه حیوونی رو اذیت کرده نفرینش کردم گرفتم خیلی عجیبه برام فقط توی این یه مورد هم میگیره 

یه بار راننده سرویسم زد به یه پرنده گفتم از بچش دور خدا تقاصشو از مالش بگیره فرداش ماشینی که دو روز بود خریده بود دزد برد بدبخت شد 

یه سگو یه نفر با لگد زد گفتم خدا همینو سرش بیاره دو روز بعدش پنجره خورد تو دهنش ۳ بار جراحی کرد بازم حالت طبیعیش نشد

انقدررررررر از اینا داشتم و یک بار هم نشده خلافش ثابت بشه 

نمیدونمم چرا مثل تو ناراحت نیستم چون خدا همه کارس نه منو و تو اعصاب خودتو خراب نکن

من هربار کسی یه حیوونی رو اذیت کرده نفرینش کردم گرفتم خیلی عجیبه برام فقط توی این یه مورد هم میگیره ...

میشه دو سه نفرو بگم نفرین کنی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻