2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار مذهبی مامانم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3429 بازدید | 136 پست
من خودم نمیخوام مامانم دیووونم کرد اینقدر گفت بدبخت میشی بیچاره میشی بهتر از نمیاد بی پول میشی تک پس ...

راست میگه طرف تک فرزنده و پولدار 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چادر باید سرم کنم همه جا من وقتی چادر سرم میکنم انگار دارن میکشنم میشم مسخره ی همه ی دوستام

بخاطر دوستات زندگی نکن

خودت باش و فکر کن و تصمیم بگیر

مندخب پسره رو نمیشناسم اما تعاریف خوبی ازش کردی

چادر سر کردن بسیار عزیز و خوبه...چادر میراث حضرت مادر هست احترام بهش بذار و من به چادرم افتخار میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با عشق ازدواج کردم دوتاهم بچه دارم 

ولی الان برگردم به قبل با خواستگار پولدارم ازدواج میکنم 

حالا خوددانی

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بگو مادر من پسفردا من جدا شم ری.ده شه تو زندگیم تو پاسخ گو هستی؟ ضمانت میکنی حتماااااا خوشبخت بشم؟؟؟ ...

ببین اینقدر این دوهفته از دخترای غیر مومنی که برای پول زن پسرا ی مذهبی شدن و چادر سر کردنو خوشبخت شدن گفت دارم دیوونه میشم هی میگم نکنه داروو فرصت زندگیم رو از دست میدم

من با عشق ازدواج کردم دوتاهم بچه دارم ولی الان برگردم به قبل با خواستگار پولدارم ازدواج میکنم حالا خ ...

ببین ما خودمون وضع مالیمون بد نیست ولی بین خواستگارام این از همه پولدار تره اما میترسم بسته باشه یا همش باید چادر سسرم کنم

ببین اینقدر این دوهفته از دخترای غیر مومنی که برای پول زن پسرا ی مذهبی شدن و چادر سر کردنو خوشبخت شد ...

حالا محص اطمینان یمدت نامزد کنین ببین اصن میتونی باهاش کنار بیای... نامزدی بدون عقد!

فوقش دیدی کنار نمیاین ب هم میزنی

بخاطر دوستات زندگی نکنخودت باش و فکر کن و تصمیم بگیرمندخب پسره رو نمیشناسم اما تعاریف خوبی ازش کردیچ ...

تو افتخار میکنی من دوست ندارم انگار دارن میکشنم وقتی سرمه با اینکه خیلی چادری بودم و اینا 

تعاریفش خوبه اما میترسم مومن زیادی باشه

خپل یعنی چی؟ببین من حتی نمیدونم این منو میپسنده یانه اما دیوونه شدم از وقتی داره میاد هر روز تو خونه ...

صبوری کن و با چشم بازتر زمان بخر وبشناسش. در مورد جادر هم باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم ...نظرتون درباره مانتوی عبایی چیه .... کم کم بشناسین همو شاید اون اندازه مادر پیرش سختگیر نیست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حالا محص اطمینان یمدت نامزد کنین ببین اصن میتونی باهاش کنار بیای... نامزدی بدون عقد!فوقش دیدی کنار ن ...

میدونی میخوام فردا ببینم خیلی مومنه ردش کنم ولی هی میگم نکنه بدبخت شم

صبوری کن و با چشم بازتر زمان بخر وبشناسش. در مورد جادر هم باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم ...نظرتون درب ...

مامانم میگه اینو بگی ابرومونو می بری اونا میگن نه مسخره میشی ما مگه غیرت نداریم