2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار مذهبی مامانم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 136 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعنوان کسیکه با عشقش ازدواج کرد میگم پول ۸۰ درصد تو زندگی مهمه . چادر سر کن کم کم متقاعدش کن مانتو عبای مجلسی بپوش از اون سنگ دوزیهای خفن و گرون که وقتی زنهای خلیج میپوشن هیبتو زیباییشون خیره کننده میشه . فعلا جدیتر بهش فکر کن .

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بنظرم هرطوریه حداقل باهاش آشنا شو 

شاید عشق چشمتو کور کرد قدشو ندیدی 

شاید عشق چشم اونو کور کرد چادر رو بیخیال شد

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

قدش سنشاین مومنی بیش از حدش مامانم دیووونم کرد اینققدر سرش غر زد

بگو مادر من پسفردا من جدا شم ری.ده شه تو زندگیم تو پاسخ گو هستی؟ ضمانت میکنی حتماااااا خوشبخت بشم؟؟؟؟

اینارو بگی ساکت میشه

چرا؟

خب طرف موقعیتش خوبه قبول کن الن طرف میره منشی میشه هفت قلم ارایش هزار جوره بخودش میرسه که شاید قیافش قبول کنند ماهی دوسه تومن پول بدن ارزش زن این نیست یه فامیل داشتیم بخاطر چادر خواستگارش از دست داد ک موقعیت خوبی داشت رفت با یکی ازدواج کرد که اهمیت نمیداد زنش چادر ی یا مانتویی باشه النم بی پول میگف کاش باهمون شخص ازدواج میکردم 

بعنوان کسیکه با عشقش ازدواج کرد میگم پول ۸۰ درصد تو زندگی مهمه . چادر سر کن کم کم متقاعدش کن مانتو ع ...

خپل یعنی چی؟

ببین من حتی نمیدونم این منو میپسنده یانه اما دیوونه شدم از وقتی داره میاد هر روز تو خونه دعوایه

امروزم مجبورم کردن عکسس پروفایل تلگرامم رو بردارم 

دست خودم نیسست چادر که سرمه انگار دارن میشکنم حالا بنز زیر پام باشه فرق برام نداره

اگه زنش شدی اگه تو فامیلاشون کسی پولدار بود به من معرفی کن اگه نشدی هم خودشو به من معرفی کن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅