بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمره کسی کم بشه مثل این مامانا به جای اینکه اون دنبال من باشه برعکسه عین جوجه دنبال شم که جبران کنه. ...
خوب بعضی ها اینو نمیفهمن
تازه جالب اینجاست سابقه بالایی هم داره
از طرفی تدریس هم مشکل داره مثلا یه مبحث مهمو پایه ای رو دوتا سوال حل میکنه رد میشه و هرچی میگیم ما نمیفهمیم بیشتر تمرین کنیم بهش برمیخوره انگار! کسی که تو اینهمه سال تدریس حتی نفهمیده که یه مباحثی رو باید بیشتر با بچه ها کار کنه، دیگه چه توقعی هست که احساسات بچه هارو درک کنه!:)
روش منسوخیه ولی مدرسه من مثل ۳۰ سال پیش رفتار میکنه با آدم درحدی که تخته ها هم گچیه هنوز
چه وحشتناک. ما خب فاصله سنی مون کمه دیگه. شرای کلاس که میرن دفتر میرم وساطت در عوض باید نمره امتحانو خوب بگیرن. کارنامه ماهانه شونو نمیدونم چن روز پیش دادن. تنها درس شون که بالا شدن روانشناسی بود. چون با علاقه میان سرکلاس و میخونن واقعا.
اتفاقا منم تازه کارماصلا ربطی ندارهبرای من فاصله سنی کم که داریم اصلا ارتباط خوبی نداریممیرم کلاس پر ...
ربط داره گلم شما تجربه ش نکردی وگرنه خیلی مهمه. شوخی ینی شوخی دیگه منظور نداره. وسط تدریس یه اشاره بکن به اون عقبیا خطاب قرار بده. یا کسی حرف میزد سرکلاس پیِ شو بگیر با خنده تذکر بده. موقع خوندن نمره ها سعی کن با لحن آروم و خنده تشویق شون کنی بخونن و....
نه مثلا دوتا جمله شوخی بگید من سرکلاس بگممن همش همین روتین هست کلاسمتازه کمیم خجالتیم بنطرم بچه ها م ...
کسی که کم میشه دختر زشت(با خنده) چرا کم شدی؟
دیدی ادامه دار شد نمره پایین بردار بگو (با خنده) آخرین فرصتته مادمازل اینبار کم شی والده محترمه در جریان قرار میگیره. هم فضای کلاس شاد میشه هم تذکرتو دادی.
ببخشید ممنونم که بهم توضیح میدیدمیخوام بدونم اصلا صداتون بلند میکنید شما؟وقتایی کلاس شلوغ میشه سرکلا ...
صدا بلند کنم؟ همششش صدام بلنده تن صدامم بالاس. گفتم که در کنار محبت جدیتت رو حفظ کن. کلاس خیلی کم پیش میاد شلوغ شه تا کسی حرف بزنه به شوخی میگم مورچه لقد کنه اونیو که به حرف معلم گوش نمیده(بی ربط ترین جمله بندی که کلاس میره رو هوا) و البته که ساکتم میشن. چون میدونن یکی دو بار با شوخی دفه سوم جدیم.