2777
2789
اما این دبیری که من میگم کلا رعایت نمیکنهمثلا امتحان یه فصل زیست داریم ولی اونم میپرسهبعد اگه بگیم ا ...

درست مثل معلم ما بعد کلاسش همه تو صف دستشویی آن انقدر که این شخص استرس وارد میکنه به آدم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

اما این دبیری که من میگم کلا رعایت نمیکنهمثلا امتحان یه فصل زیست داریم ولی اونم میپرسهبعد اگه بگیم ا ...

نمره کسی کم بشه مثل این مامانا به جای اینکه اون دنبال من باشه برعکسه عین جوجه دنبال شم که جبران کنه. تحقیر واسه ۲ تا عدد؟ روش منسوخیه حقیقتا. 

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمره کسی کم بشه مثل این مامانا به جای اینکه اون دنبال من باشه برعکسه عین جوجه دنبال شم که جبران کنه. ...

روش منسوخیه ولی مدرسه من مثل ۳۰ سال پیش رفتار میکنه با آدم درحدی که تخته ها هم گچیه هنوز

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

نمره کسی کم بشه مثل این مامانا به جای اینکه اون دنبال من باشه برعکسه عین جوجه دنبال شم که جبران کنه. ...

خوب بعضی ها اینو نمیفهمن

تازه جالب اینجاست سابقه بالایی هم داره

از طرفی تدریس هم مشکل داره مثلا یه مبحث مهمو پایه ای رو دوتا سوال حل میکنه رد میشه و هرچی میگیم ما نمیفهمیم بیشتر تمرین کنیم بهش برمیخوره انگار! کسی که تو اینهمه سال تدریس حتی نفهمیده که یه مباحثی رو باید بیشتر با بچه ها کار کنه، دیگه چه توقعی هست که احساسات بچه هارو درک کنه!:)

روش منسوخیه ولی مدرسه من مثل ۳۰ سال پیش رفتار میکنه با آدم درحدی که تخته ها هم گچیه هنوز

چه وحشتناک. ما خب فاصله سنی مون کمه دیگه. شرای کلاس که میرن دفتر میرم وساطت در عوض باید نمره امتحانو خوب بگیرن. کارنامه ماهانه شونو نمیدونم چن روز پیش دادن. تنها درس شون که بالا شدن روانشناسی بود. چون با علاقه میان سرکلاس و میخونن واقعا.

خوب بعضی ها اینو نمیفهمنتازه جالب اینجاست سابقه بالایی هم دارهاز طرفی تدریس هم مشکل داره مثلا یه مبح ...

معلم کمه ۵۰ سال به بالا ها هنوز مشغولن. بدیش اینه که نیرو نیست.

فاصله سنی مون بشدت کمه. خیلی زود اُخت شدن باهام دوسم دارن منم دوسشون دارم مثل خواهرای کوچیک ترمن. رو ...

اتفاقا منم تازه کارم

اصلا ربطی نداره

برای من فاصله سنی کم که داریم اصلا ارتباط خوبی نداریم

میرم کلاس پرسش 

درس

تمام

اصلا نمیدونم منظور از شوخی که معلما میگن چیه):

اتفاقا منم تازه کارماصلا ربطی ندارهبرای من فاصله سنی کم که داریم اصلا ارتباط خوبی نداریممیرم کلاس پر ...

ربط داره گلم شما تجربه ش نکردی وگرنه خیلی مهمه. شوخی ینی شوخی دیگه منظور نداره. وسط تدریس یه اشاره بکن به اون عقبیا خطاب قرار بده. یا کسی حرف میزد سرکلاس پیِ شو بگیر با خنده تذکر بده. موقع خوندن نمره ها سعی کن با لحن آروم و خنده تشویق شون کنی بخونن و....

ربط داره گلم شما تجربه ش نکردی وگرنه خیلی مهمه. شوخی ینی شوخی دیگه منظور نداره. وسط تدریس یه اشاره ب ...

نه مثلا دوتا جمله شوخی بگید من سرکلاس بگم

من همش همین روتین هست کلاسم

تازه کمیم خجالتیم بنطرم بچه ها متوجه شدن که راحت نیستم

ربط داره گلم شما تجربه ش نکردی وگرنه خیلی مهمه. شوخی ینی شوخی دیگه منظور نداره. وسط تدریس یه اشاره ب ...

ببخشید ممنونم که بهم توضیح میدید

میخوام بدونم اصلا صداتون بلند میکنید شما؟

وقتایی کلاس شلوغ میشه 

سرکلاسم خیلی بی نطمی میبینم مجبورم تذکر بدم ولی چون داد نمیزنم حساب نمیبرن

نه مثلا دوتا جمله شوخی بگید من سرکلاس بگممن همش همین روتین هست کلاسمتازه کمیم خجالتیم بنطرم بچه ها م ...

کسی که کم میشه دختر زشت(با خنده) چرا کم شدی؟

دیدی ادامه دار شد نمره پایین بردار بگو (با خنده) آخرین فرصتته مادمازل اینبار کم شی والده محترمه در جریان قرار میگیره. هم فضای کلاس شاد میشه هم تذکرتو دادی.

کسی که کم میشه دختر زشت(با خنده) چرا کم شدی؟دیدی ادامه دار شد نمره پایین بردار بگو (با خنده) آخرین ف ...

اینا پررون

لقب بدم فرداش اداره و والدینو.... درجریانن

این شوخی قابل اجرا نیست برای من

ببخشید ممنونم که بهم توضیح میدیدمیخوام بدونم اصلا صداتون بلند میکنید شما؟وقتایی کلاس شلوغ میشه سرکلا ...

صدا بلند کنم؟ همششش صدام بلنده تن صدامم بالاس. گفتم که در کنار محبت جدیتت رو حفظ کن. کلاس خیلی کم پیش میاد شلوغ شه تا کسی حرف بزنه به شوخی میگم مورچه لقد کنه اونیو که به حرف معلم گوش نمیده(بی ربط ترین جمله بندی که کلاس میره رو هوا) و البته که ساکتم میشن. چون میدونن یکی دو بار با شوخی دفه سوم جدیم.

اینا پررونلقب بدم فرداش اداره و والدینو.... درجریانناین شوخی قابل اجرا نیست برای من

قلقِ شونو دستت بگیر. بر اساس اون شوخی کن. منم دارم از این دانش آموزا اولاش بد بودیم ولی الان خوبیم.

بهترین روشه. دانش آموز مجبور میشه بخونه. اینطوری تلنبار نمیشه.

دانش اموز از اون کلاس متنفررره دانش اموز سره اون کلاس عذاب میکشه استرس میکشه و ...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!