2777
2789
من سه تا تاپیک زدم و هرسه تاش همه مخالف هرجلسه هستنمن مدرسه نمونه اینا نیستمممکنه بچه ها مخالفتشون ر ...

بستگی به شخصیت معلم داره. اگه اخم و تخم و جدیت باشه قطعااا زده میشن‌. من خودم چون معلم شون باردار شد و رفت اومدم اینجا. مهربونم اما سخت گیر. بچه ها عادت کردن. با محبت باشی در کنارش توی تدریس و امتحان جدی مشکلی پیش نمیاد.

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مخالفم و برای خودم تاثیر عکس گذاشته چون گاهی وقتا بقدری اضطراب میدن که حالم بد میشه کلا نمیتونم هیچی بخونم!

خب چه کاریه. دیگه اونقدرم بچه نیستیم و نباید کسی مجبورمون کنه. کسی بخواد بخونه میخونه نخواد هم نمیخونه یا بزور سرسری میخونه. این کار فقط باعث میشه یکی مثل من ک استرسیه از زندگیش بیفته و سردرد شدید بگیره طوری که کلا مدرسه نتونه بره!

خب چه کاریه

میتونن مثلا به وسط فصل ک رسید ی ازمونک بگیرن برای اینکه بچه ها بخونن یا حالا یبار بپرسن نه که هرجلسه.

یعنی خوبه هرجلسه پرسش؟نمیدونم چیکار کنم بچه ها همراه باشن باهام

بنظرم جدی باش و بگو درس می پرسم یا کوئیز میگیرم ولی گاهی اوقات هم با بچه ها راه بیا مثلا بگو نمی پرسم یا امتحان نمی‌نمیگرم بچه ها اینطور راحت ترن و بیشتر با اون معلم جور میشن

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بنظرم جدی باش و بگو درس می پرسم یا کوئیز میگیرم ولی گاهی اوقات هم با بچه ها راه بیا مثلا بگو نمی پرس ...

منظورم اینه یه روز بگو نمی پرسم

بستگی به شخصیت معلم داره. اگه اخم و تخم و جدیت باشه قطعااا زده میشن‌. من خودم چون معلم شون باردار شد ...

کامنتمو بخونید

اره واقعا زده که میشیم هیچ کلا نمیتونیم بخونیم هم

چون اگر هم معلم واقعا خیلی رو پرسش حساسه و میخواد بپرسه هم حداقل باید اخلاقش خوب باشه نه اینکه انقدر بد نگاه کنه و استرس بده و حرفای منفی بزنه که دانش اموز از پرسش وحشت کنه!

کامنتمو بخونیداره واقعا زده که میشیم هیچ کلا نمیتونیم بخونیم همچون اگر هم معلم واقعا خیلی رو پرسش حس ...

فاصله سنی مون بشدت کمه. خیلی زود اُخت شدن باهام دوسم دارن منم دوسشون دارم مثل خواهرای کوچیک ترمن. روزی که با من دارن امتحان دیگه ای باشه راه میام باهاشون. اما وقتیم که من امتحان بزارم باید راه بیانو بخونن. خنده و شوخیم به راهِ تو کلاسام.

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

یعنی خوبه هرجلسه پرسش؟نمیدونم چیکار کنم بچه ها همراه باشن باهام

ما یه دبیر داریم اخلاقش بشدت خوبه. خوشرو هست و خیلی محترمانه صحبت میکنه و لبخندش به ادم ارامش میده. ایشون هرجلسه میپرسن اما هیچ مشکلی نداریم فقط بعضی وقتا که واقعا امتحانامون زیادن کنسلش میکنیم.

چون موقع پرسش بد بهمون نگاه نمیکنه، و بهمون فرصت فکر کردن میده، یکمی هم شوخی میکنه اما نه طوری که گرم بگیره ... کلا اخلاقش یجور خاصیه که ارامش میده و از طرفی پرسشش رو هم داره و واقعا زیاد اذیت نمیشیم.

برعکس یه دبیر دیگه هم داریم که تو کامنت بالاترم گفتم، انقدر حتی حالت نگاهش بهمون اضطراب میده که بعضی وقتا از ترس سر کلاسش نمیریم! تازه اگه چیزی رو بلد نباشیم تحقیر و سرزنش هم میکنه

زیاد هم اخم و تخم نکن معلم زیست ما ۷۷ سالشه میاد سرکلاس هیچ کس جرئت نمیکنه حرف بزنه نفس هامون رو هم بادقت میکشیم که خانم عصبانی نشه 

فاصله سنی مون بشدت کمه. خیلی زود اُخت شدن باهام دوسم دارن منم دوسشون دارم مثل خواهرای کوچیک ترمن. رو ...

عاشق اینطور معلمام آدم سرکلاس هاش خسته نمیشه😍

فاصله سنی مون بشدت کمه. خیلی زود اُخت شدن باهام دوسم دارن منم دوسشون دارم مثل خواهرای کوچیک ترمن. رو ...

اما این دبیری که من میگم کلا رعایت نمیکنه

مثلا امتحان یه فصل زیست داریم ولی اونم میپرسه

بعد اگه بگیم امادگی ندارم کلی تحقیر میکنه و میگه هیچی نمیشید و...!

اگه هم بریم و خوب جواب ندیم هم باز بد نگاه میکنه و حرف منفی میزنه

اصلا درک نمیکنه که زیست درس سنگینیه و ما نتونستیم درست بخونیم!

طوریه که من استرس امتحانمو ندارم استرس پرسش اونو دارم! و حتی تاحد ممکن رو کلاسش نمیرم از ترس!