2777
2789
دانش اموز از اون کلاس متنفررره دانش اموز سره اون کلاس عذاب میکشه استرس میکشه و ...

والا من روشم اینه. دلشون نمخواد کلاس تموم شه اصلا چه برسه به فرار و تنفر. شر تریناعم اختن با کلاسای من.

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

صدا بلند کنم؟ همششش صدام بلنده تن صدامم بالاس. گفتم که در کنار محبت جدیتت رو حفظ کن. کلاس خیلی کم پی ...

وای خوشبحالتون

من چون اولش باهام بد بودن

حالم‌ با کلاس بده وارد که میشم باحالی که شرایط غریبیه و حس خجالت میرم 

درسمم توصیحیه بچه ها خسته هستن ازم

پرسش 

حرف زدن و توضیح من

بعدم سوال بندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خوشبحالتونمن چون اولش باهام بد بودنحالم‌ با کلاس بده وارد که میشم باحالی که شرایط غریبیه و حس خج ...

خب ببین توضیح دادنتو با داستان یا تجربه شخصی قاطی کن. کلاس یه طرفه نباشه تعاملی باش تو کلاست. هم خسته نمیشی هم اونا خسته نمیشن. خوشم‌میگذره.

میدونم اما همون صدای ضعیف و خجالت و ترسم علت همه مشکلاتمه

روش تو تغییر بده. به این فک کن تو اطلاعاتی داری که اونا ندارن. تویی که به اونا درس میدی نه اونا به تو. صادق باش و بخواه که صادق باشن باهات.

روش تو تغییر بده. به این فک کن تو اطلاعاتی داری که اونا ندارن. تویی که به اونا درس میدی نه اونا به ت ...

ازت خیلی ممنونم

خیلی حرفت منو بخودم مطمن کرد..

دوست داشتم یک حرف اینطوری بشنوم.

چند وقته گذشته هنوز بخودم مسلط نشدم

تا یک کار میدم بهشون کلاس بهم میریزه و بعد چند دقیقه تلاش میشه جمعش کرد

استراحت میدید شما؟

وقت استراحت ارومن؟یا هرکار میخوان میکنن سروصدا و روی نیمکت میشینن اینا رو تو کلاس میبینم دلم میخواد جلو این کارارو بگیرم ..

ازت خیلی ممنونمخیلی حرفت منو بخودم مطمن کرد..دوست داشتم یک حرف اینطوری بشنوم.چند وقته گذشته هنوز بخو ...

آدامس. روی نیمکت نشستنو... کلا ممنوعه. وقت استراحت ۳ دقیقه بیشتر نمیدم. قطعا توی اون ۳ دقیقه شلوغ میشه ولی تا میگم ساکت تمومش میکنن. یه جوری باش هم حساب ببرن ازت هم دوست داشته باشن. 

آدامس. روی نیمکت نشستنو... کلا ممنوعه. وقت استراحت ۳ دقیقه بیشتر نمیدم. قطعا توی اون ۳ دقیقه شلوغ می ...

من یک ربع میدم استراحت

ممونم از وقتی که بهم دادید

واقعا خوش قلب و سخاوتمندید 

من یک ربع میدم استراحتممونم از وقتی که بهم دادیدواقعا خوش قلب و سخاوتمندید

یک ربع خب واقعا زیاده. هرچقد تایم بیشتر جمع کردن شون سخت تر. اون یه ربعو تقسیم کن توی زنگ. ۳ دقیقه ۳ دقیقه‌ش کن.

فداتشم عزیزم کاری نکردم💘🌝.

والا من روشم اینه. دلشون نمخواد کلاس تموم شه اصلا چه برسه به فرار و تنفر. شر تریناعم اختن با کلاسای ...

شاید شما اونقد استرس نمیدین ب دانش اموزاتون یا فیس آرامش بخشی دارین یا دوستین باهاشون و ...من برا امتحان استرس نمیگیرم ولی برا پرسش واقن پیر میشممم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
شاید شما اونقد استرس نمیدین ب دانش اموزاتون یا فیس آرامش بخشی دارین یا دوستین باهاشون و ...من برا ام ...

اصلا استرسی وجود نداره. بهشون گفتم سر کلاسای من آماده بیایید. موقع پرسش کمک شون میکنم. کار عملی میدم که نمره کم جبران شه‌و... فیسمم جدیه برعکس ولی باطن شووووخ🌝🤝.

اصلا استرسی وجود نداره. بهشون گفتم سر کلاسای من آماده بیایید. موقع پرسش کمک شون میکنم. کار عملی میدم ...

حالا من همیشه آماده ام ولی نمیدونم چرا اینقد از پرسش متنفرم😭😂از نوشتن خوشم میاد برا همین امتحانو دوس دارم ولی اصن خوشم نمیاد همونو شفاهی بگممممم.

امسال معلم دینیمون منو بیشتر از پرسش متنفر کرد😵خیلییی بد سوال میپرسه.همه ی سوالاش ب شدتتت مفهومی،جواباش زیاد و سوالاشم زیااااد 

ببخشید شما دبیر چه درسی هستین؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!