2777
2789
عنوان

چرا ما همش واژگان عربی رو به کار میبریم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست
خب چیکار کنیم .کم بدبختی داریم بشینیم حرص عربی و انگلیسی حرف زدن رو‌ هم بخوریم بیخیال .همه جا دنیا ه ...

شعاری بیش نیست 

اون موقع باید فرانسوی و ترکی رو هم حذف کنی اینام زیادم تو فارسی ، اون موقع دیگه چیزی نمی مونه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعاری بیش نیست اون موقع باید فرانسوی و ترکی رو هم حذف کنی اینام زیادم تو فارسی ، اون موقع دیگه چیزی ...

پروف و اسمت خاطرات بچگیمو زنده کرد 👌

ببخشید تصویر زمینه شما 🥴😐

مثلا من رشته م فرانسه بوده.زبانشون مثل خیلی زبانهای دیگه از پایه از لاتین گرفته شده و کلی کلمه لاتین دارن‌هیچ‌کس هم گیر نمی‌دن که چرا لاتین حرف می‌زنیم و...

زبان ما هم از پایه الفبای عربی داره.نباید گیر داد به اینکه چرا فلان کلمات مشابه عربیه‌.اونا فارسی محسوب میشن.

اما...

یه حد متعارف داریم.از اپن که خارج شوچیم به سمت هر زبانی غش کنیم،اشتباهه‌‌.حتی به سمت عربی.کلمات نامأنوس و خالص عربی یا انگلیسی یا...نباید بکار ببریم.ولی عرفا،کلمات عربی ک استفاده میکنیم عیبی ندارد فارسی هستن.من عربی هم بلدم.نود درصدکلمات عربی که ما بکار میبریم،تپ عربی اگر به کار ببریم یه معنی دیگه ای میده.نشونه اینکه اینا کامل فارسی محسوب میشن

از همون ابتدا نوشتار عربی نداشته و دو ریشه متفاوتن

همین زبانی که داریم حرف می‌زنیم تایپ میکنیم چیه؟ نوشتارش و کلماتش؟به زبان اوستا که نمی‌تونیم حرف بزنیم این دوره زمونه.واقعگرا باشیم.کف خیابونی ببینیم.اگر هیچی از کلاسهای زبانشناسی یاد نگرفته باشم به چیز یاد گرفتیم:تعصب زبان رو می‌کشه.باید و باید زبان مردم رو به رسمیت شناخت.

پروف و اسمت خاطرات بچگیمو زنده کرد 👌ببخشید تصویر زمینه شما 🥴😐

اسم هم نه نام 😂 

نوستالژی بچه گی هامون ، ببخشید نوستالژی نه خاطره اصلا خاطره هم نمیشه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی