2777
2789
عنوان

شوهر سابقم قهر کرده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 82 پست
باشه ببرش پارک یا خانه بازی با بچه های دیگه سرگرم بشه!!طفلک زبون که نداره احساسش و دلتنگیش رو بروز ...

همش درحال بازی کردن باهاشم

باز الان خوابه یکم وقت استراحتمه

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....                   

نه بابا یه ماه کی یه ماهه میتونه جدا شده کلی مراحل دارهتازه مال من خوب پیش رفت جاری دختر خاله دوستم ...

خواهرم جلسات مشاوره رو رفتن و درخواست طلاق رو دادن ثبت کردن دفتر قضایی براشون وقت دادگاه اومده 

بنظرت چند جلسه دادگاه طول می‌کشه تا نامه بده؟

بچه ندارن و نفقه و مهریه رو می‌بخشه فقط میخاد زودتر جدا شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم جلسات مشاوره رو رفتن و درخواست طلاق رو دادن ثبت کردن دفتر قضایی براشون وقت دادگاه اومده بنظرت ...

بستگی داره پرونده اش بره شورا یا نه

نه بابا یه ماه کی یه ماهه میتونه جدا شده کلی مراحل دارهتازه مال من خوب پیش رفت جاری دختر خاله دوستم ...

طلاق توافقی بسته به وکیل داره 

من شنبه ثبت دادخواست شد و یکشنبه تموم شد 

بیست و چهار ساعت طول کشید ولی هزینش زیاد شد

طلاق توافقی بسته به وکیل داره من شنبه ثبت دادخواست شد و یکشنبه تموم شد بیست و چهار ساعت طول کشید ولی ...

واقعا 

جلسات مشاوره چی؟

طلاق توافقی بسته به وکیل داره من شنبه ثبت دادخواست شد و یکشنبه تموم شد بیست و چهار ساعت طول کشید ولی ...

ما وکیل نداشتیم

عزیزم خواهرم جلسات مشاوره رو رفتن و دفتر قضایی ثبت کردن براشون وقت رسیدگی دادگاه اومده 

بچه ندارن و خواهرم مهریه رو میخاد ببخشه 

بنظرت مهمه تو دادگاه چی بگن که زودتر قاضی نامه محضر رو بده؟

عزیزم خواهرم جلسات مشاوره رو رفتن و دفتر قضایی ثبت کردن براشون وقت رسیدگی دادگاه اومده بچه ندارن و خ ...

اصلا نمیشه گفت 

ولی باز چون بچه ندارن احتمالش بیشتره که شورا نفرسته