2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه یکم مونده به زایمانت

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 65 پست
مامان خودت خوب بیاد. اما اینکه یه نفر باشه بیاد کمکت کنه تا اینکه رفت و امد باشه فرق داره. من دقعه ق ...

پس چطور میتونی خودت مامانتم نیاد؟ سختت نیس؟ 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیرم اشکالی نداره بالاخره بچه ی تو نوه ش میشه 

حس بدی بهش دست میده شوهرتو بچشه 

اینکارو نکن بزار بگه بعضیا اخلاقشونه 

به این فکر کن شوهرت با پدر مادرت همچین رفتاری داشته باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم ولی منم از دست حرفای اون دلم میشکنه وگرنه فک نمیکردم به این کار کلا🥲

عزیزم دنیا بدجور گرده از هر دست بدی از همون دست میگیری، شما با خدا معامله کن توی زندگیت زرنگ باش و گول حرفهای آدمهای ناپخته مثل دختر خالتون رو نخور شاید بنده خدا منظور بدی نداره روی سادگی میگه ولی کارتون درست نیست و قطعا تاوان داره گلم 

درگیر نشو همه چیز هم خبر نده کجا میخوای زایمان کنی و ...بگو دکتر گفته مثلا خطر داره باید برم فلان بیمارستان  من نظر بقیه دوستان رو نخوندم اگه تکراری نیست به مامانت بگو بیاد پیشت بمونه.بعد دنیا اومدن نی نی هم هی بخواب و به بچت برس بگو زحمت می‌کشید غذا رو درست کنید شب نخوابیدم سرم درد میکنه شیرم کم شده و از این جور حرف ها و کارها و بطور غیر مستقیم ردش کن بره .بی احترامی و دعوا درست نیست اصلا

مثلا چی کار؟؟؟

به نظر من بهترین و درست ترین کار اینه ک خودت رک و راست بهش بگی 

میتونی این جملات رو حفظ کنی و در مواقع لزوم بهش بگی 

ممنون ولی خودم میدونم... مممنون ولی من ترجیح میدم خودم تنهایی از بچه مراقبت کنم. ممنون نمیخواد بمونین ... این‌طور راحت ترم و میخوام از اول روی پای خودم بایستم... 

ممننون ولی من مادرشم  و دلسوز تر از مادر هم کسی نیست..... 

دیگه اون دوره گذشت ک مادر شوهر بخواد برای کمک بمونه... اگه کمک خواستم بهتون اطلاع میدم....

و غیره 

راهش اینه ک یادبگیری جواب درستو به جا و مؤثر با لحن کاملا جدی و مؤدبانه

عزیرم اشکالی نداره بالاخره بچه ی تو نوه ش میشه حس بدی بهش دست میده شوهرتو بچشه اینکارو نکن بزار بگه ...

منم تا الان چیزی بش نگفتم، میگن این روال ادامه بدی پرروتر میشه، باید جلوشو بگیری و... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درگیر نشو همه چیز هم خبر نده کجا میخوای زایمان کنی و ...بگو دکتر گفته مثلا خطر داره باید برم فلان بی ...

مامانم که میمونه، ولی اونم میدونم که همراه مامانم میمونه

حالا من بخام بش کار بگم مامانم نمیذاره اون انجام بده خودش میکنه، مامانمم سادس🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تا الان چیزی بش نگفتم، میگن این روال ادامه بدی پرروتر میشه، باید جلوشو بگیری و...

عزیزم اینجا پر بچست 

بالاخره اون ی مادره احترامش واجبه تا جایی که میتونی مراعات کن نشد با همسرت صحبت کن 

تا جایی که میتونی حرمتا حفظ باشه بهتره 

حالا ان شالله بچت بدنیا میاد سرگرم میشن عزیز دلشون میشه دیگه گیر دادن به تورو فراموش میکنن 

گاهی از روی دوست داشتن احساس صمیمیت 

کنترل گری پیدا میکنن

عزیزم اینجا پر بچست بالاخره اون ی مادره احترامش واجبه تا جایی که میتونی مراعات کن نشد با همسرت صحبت ...

ایشالا بهتر شه رفتارش

مرسی عزیزم💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم که میمونه، ولی اونم میدونم که همراه مامانم میمونهحالا من بخام بش کار بگم مامانم نمیذاره اون ا ...

دقیقا مامان خودمه بذار مادرشوهرت بمونه ولی مامانت رو نگه دار بگو راحت ترم باهاش .بعد که نی نی به سلامتی دنیا اومد کمی بعدش زنگ میزنن بگو خواب بودم و سایلنت بود چند تا درمیون جواب بده و هر وقت اومدن بگو بچه نخوابید کلافه ام دیگه راهی نیست دعوا راه انداختنم اصلا کار خوبی نیست عزیزم

دقیقا مامان خودمه بذار مادرشوهرت بمونه ولی مامانت رو نگه دار بگو راحت ترم باهاش .بعد که نی نی به سلا ...

سعیمو میکنم عزیزم، منم زیاد دعوا دوست ندارم

باید رو شوهرمم کار کنم،آخه یکمم اون رو میده و اجازه دخالت میده🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدم نه توهینه این حرف نه حرف خاصی.بهش بربخوره یا نخوره اهمیتی نداره کسی که حد خودش رو ندونه باید جو ...

نمیدونی من چیا کشیدم هجده سالگی اومدم تو این خونه 

نوزده بچه دار شدم الان پنج ساله باهاشون تو یه خونه همه چیز مشترک زندگی می‌کنم دلم پر از خونه افسردگی دارم 

شاید باورم نکنید الان تو اتاق نشستم گریه می‌کنم 

فقط میخان ثابت کنند که همه چیز باید به خواسته اونا باشه