2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه یکم مونده به زایمانت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 65 پست
پس چیکار کنم؟ مطمئنم میاد همه جا خونمو میبینه داخل کابینتا و... نظر میده همش

مادرشوهر منم میاد میبینه وقتی من نیستم میبینه بعدش هم میگه همه کابینت ها رو دیدم و ...

یه وقتی بگه این وسیله جاش اونجا بهتره میگم اگه فکر می‌کنید اینجوری بهتره کابینت ها رو خودتون جابجا کنید.والا دیگه دنباله ش رو نمیگیره 

نه عزیزم.نکن اینکارو ،هیچ وقت مردا به خاطر زنشون مادرشون رو رها نمیکنن.دو هفته تحمل کن ،چیز بی ربطی ...

نمیدونم والا، خودمم موندم، تا حالا همباهاش دعوام نشده اونم به خاطر شوهرم چیزی نمیگم یا باهاش تند حرف نمیزنم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیزی بگم؟

ان شالله که زایمانت خوب باشه ...بچت سالم..

ولی ما آدما نمیدونیم ی ثانیه بعد زنده ایم یا نه

بیخیال بابا

بذار بیاد...فوقش اون م‌وقع دعوا میگنید ❤️😍

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

خدایا این دیگه چه رسمیه چرا مادرشوهر باید بیاد خونت بمونه مگه اون زاییده ؟۱۰ روز برو خونه بابات بعد برگرد خونه خودت تماااام هرکی هم خواست بیاد بگو خودم میتونم کارامو بکنم زحمت به شما نمیدم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
نمیدونم والا، خودمم موندم، تا حالا همباهاش دعوام نشده اونم به خاطر شوهرم چیزی نمیگم یا باهاش تند حرف ...

به نظرم بخاطر دو هفته خودت رو اذیت نکن.چون قطعا تو ذهن همسرت هم میمونه و از هم دلبرکان میشین

پس چیکار کنم؟ مطمئنم میاد همه جا خونمو میبینه داخل کابینتا و... نظر میده همش

به جای نظرای پرکاربرد دختر خالتون😂😂 با سیاست باش عزیزم چرا اجازه میدی دختر خالت یا هرکاری دیک تورو بکنه عروسک خودش دستور بده چیکار کنی یا نکنی

با همسرت بشین وقت بذار

بگو من خودم به اندازه کافی توی دوره پر استرسیم با زبون خوش بگو اینارو فک نکنه داری پرش میکنی از مادرش بگو افسردگی بعد زایمان و ایناست ازت میخام بیشتر هوای من و نی نی مون رو داشته باشی و اینکه دیگ خودمون یه خانواده بزرگ شدیم بچه داریم دوس ندارم رفتار ناشایست و دخلتی از دور و بریا ببینم بگو منم به خانوادم اجازه نمیدم  و میخام تو ام همینکارو بکنی

...

بی خیال خودت رو از چشم ننداز،خیلی دخالت کرد با احترام جوابش رو بده.نهابتش اینه که بگی هیچ کس مثل ماد ...

اینو گفتی یاد مادر شوهرم افتادم اونقدر واسه شیر دادن به پسرم اذیتم کرد این جمله رو گفتم بد جوری بهش برخورده بود یه دعوایی راه انداخت که نگو 

من‌به همسرم گفتم تا یه ماه بعد زایمان نمیخوام کسی بیاد خونمون بمونه.

آخه شوهر من عاشق اینه خونوادش پیشش باشن

قبول نمیکنه به این سادگی که، بعدشم من مامانم نیاد خودم از پس هیچی برنمیام 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون چندروزارزش نداره عزیزم ...اونم اولین نوه شونم هس درست نیس خودتوازچشمشون میندازی..حتی شوهرتم ممکنه ازدستت ناراحت بشه .پس بیخیال...توکل کن به خدا

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️